Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starchliwaaaaaaaaaa

JENY a jak nie zdałam matury to co?? :((((((:((((((((:((((((

Polecane posty

Gość starchliwaaaaaaaaaa

boję się że nie zdałam z polskiego pisemnego i niemieckiego pisemnego z polaka czy ze zrozumieniem poszło mi srednio, myślę że polowa pkt bedzie...wypracowanie napisałam ale pewnie do dupy :( niemiecki...z zamknietych naliczyłam około 12 pkt napisałam list i krotka forme odp ale boje się ze wszytsko zle :(

Gość starchliwaaaaaaaaaa
mial ktos sytuacje ze myslał ze nie zdał a zdał?:(

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
poprawisz za rok... lepek do gory, a moze zdalas? nie ma co gdybac czekaj na wyniki

Gość bjsvfdslfgvbdlsjkfgndjkl
matura i tak nic nie daje więc się nie martw studia w polsce są nieopłacalne :)

Gość milki neste
ja tez obawiam sie polskiego i to strasznie ;/

Gość to czeka poprawka w sierpniu
Myślę, że języka obcego NIE DA SIĘ NIE ZDAĆ! No chyba że jest się debilem totalnym :D

Gość starchliwaaaaaaaaaa
to wypracowanie to napisałam na 3 strony, z klucza to może bede miała z 3 pkt, mam nadzieje ze za język, styl, kompozycję dostanę pkt w sumie za to jest 25 pkt...

Gość milki neste
jest w sumie 70 pkt z polaka , wiec slabo to widze ale mam nadzieje ze sie zlituja ;/ a jezyk obcy w moim wypadku ang byl ok

Gość starchliwaaaaaaaaaa
bo swiezo po maturach jakoś myślałam ze w miare mi poszło..ale z czasem mam wieksze obawy :(

Gość starchliwaaaaaaaaaa
no 21 pkt trzeba mieć z polaka by zdać milki neste a jak ci poszło wypracowanie i to czytanie ze zrozumieniem?

Gość to czeka poprawka w sierpniu
Przestań się dołować . Już niedługo wyniki i odetchniesz z ulgą.

Gość milki neste
czytanie ze zrozumieniem powiem tak rozumialam ale gdy zaczelam czytac te pytania do tekstu to masakra ciezkie nie rozumialam o co w nich chodzi ;/ w tym co trzeba bylo zdania uporzadkowac do jednego punktu dalam 2 zdania a mialo byc po jednym ( nie doczytalam zadania) mam nadzieje ze dadza mi za to choc 1 pkt bo mam dobrze 1 zdanie a wdrugim mam 2 zdania ;/ no tam mam dobrez pare mysle 3 pkt niewiem jak to ocenia a wypracowanie granice bralam noi czytalam tylko streszczenie , pisalam szybko nie sprawdzalam niewiem jak mi to ocenia napisalam na prawie 3 strony ale to pytanie do tego wypracowania troche nie zrozumiale pisalam ogolnie o tym jak postrzegali te justyne i ze sie zmienila po aborcji ze byla zgorkniala itp no niewiem obawiamsie ;/ a ty copisalas w wypracowaniu ?

Gość starchliwaaaaaaaaaa
nie pamietam juz dokładnie ale opisywałam tego zenka ze powtórzyl błedy swojego ojca, ze zdradzał zone, ze traktował justynę jak zabawkę zniszczył jej życie...justyne tez opisałam ze przez niego dokonała aborcji i ze sie załamała takie tam lanie wody..moze cos ztego wybiorą granicy nie czytałam :O tylko liche streszczenie, informacje o bohaterach zapamietałam z lekcji i strałąm się je rozwijac by napisac jak najwiecej. jestem nogą z polaka na koniec roku miałam 2 :O moze sie zlitują nademną :( najgorsze bedzie jak mi bedzie brakowało 1 lub 2 pkt do zdania, ja się zabiję :(

Gość starchliwaaaaaaaaaa
up