Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Czy facet jest się w stanie zakochać w brzydkiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość pasztetówa3456

Drodzy kafeterianie, nurtuje mnie właśnie ten problem, który zawarłam w temacie. Czy normalna, ale brzydka kobieta może przeżyć prawdziwą miłość? Czy facet widzący brzydką dziewczynę, która się w nim kocha czuje obrzydzenie? Wypowiedzcie się proszę, z perspektywy mało atrakcyjnej, zakochanej kobiety jest to dla mnie ciekawy temat.

Nie jest w stanie. Taka zawsze zostanie co najwyżej przyjaciółką. NIe łudż sie, musisz znać swoje miejsce w szeregu. Chyba że facet też brzydal to jest szansa i to spora :)

Gość sensowna rada
Poczucie piękna jest względne. Może masz świetne ciało a on uwielbia kształtne piersi? Nie ma jednego typu mężczyzn i jednej idealnej kobiety. Oczywiście jeśli jesteś gruba masz wąsy oraz pryszcze to najwyższy czas coś z tym zrobić :)

Gość pasztetówa3456
A jeżeli facet jest przeciętny, ale nie brzydki, a kobieta przybrzydkawa, ale gdyby miała kasę mogłaby się odpicować na przeciętną, to jest cień nadziei?

Gość niesamowite woww
ja przezywam milosc kazdej nocy takze jest to mozliwe ;)

Gość pasztetówa3456
Mam wąsy oraz pryszcze i zgrabną figurę :( dlatego przydałyby mi się pieniądze na kilka zabiegów. Wtedy byłabym przeciętna.

wydepiluj wąsy bo to obciach i obrzydliwe zarazem. Jesteś szczupła to wielki plus :) Jak dbasz o cere ? Co stosujesz na wypryski ?

Gość niesamowite woww
co za panna nazywa sie pasztetowa? Chyba jakis kolo co za nia pisze

Gość rg54g54ty435t342ty
oczywiscie, nawet bardzo brzydka. znam przypadki. liczy sie charakter

rg54g54ty435t342ty oczywiscie, nawet bardzo brzydka. znam przypadki. liczy sie charakter"" nie rób jej nadzieji bo jeszcze w to uwierzy :O

Gość pasztetówa3456
Co do wąsów zdecydowałam się na rozjaśniacz, bo jest najmniej inwazyjny- to znaczy nie wzmacnia zarostu, a włoski są drobne. Na cerę stosuję zwykłe kosmetyki, nie byłam u dermatologa, bo nie mam kasy na leki. Nie jestem projektem, zakładałam tu już jeden topik o depresji spowodowanej brzydotą. Ale interesuje mnie fakt, czy byliście panowie zakochani kiedyś w przeciętnej, albo przy-brzydkawej dziewczynie?

Gość ddddfdfdf
nie ma brzydkioch kobiet, obejrzyj sobie kiedys te programy co z brzydatcwa robia super laski, wystarczy kilka operacji.

Gość pasztetówa3456
No to daj pieniądze, bo ja nie mam. :(

zależy od faceta, ja byłem zauroczony w takiej przybrzydkawej, ale byłem młody i głupi. Jak masz ciekawą osobowość, jesteś wesoła to na pewno zwiększa twoje szanse. Na trądzik świetnie działą aloes, tylko skąd go wziąść. Mi kiedyś znajomy przyniósł kawałek liścia po dwóch dniach jak boską ręką odjął :P

Gość pasztetówa3456
Nie mam jakiejś powalającej osobowości, zwyczajna kobieta jestem, nie wybijam się znacząco z tłumu innych przeciętnych dziewczyn, więc nie mam czym nadrobić brzydoty. :( Zdecydowałam się na zbieranie pieniędzy w celach poprawy urody, ale kiepsko mi to idzie.

A jak bys chciała poprawić sobie urodę ? Bądź miła i nie dąsaj sie o byle gówno a wybijesz sie z tłumu i to wysokokooo :)

Gość pasztetówa3456
Facet, który mi się podoba nie daje frajerskich, obciachowych zdjęć w kasku na kafeterię, więc nie przygnębiło mnie to, bo widać inny chłopak niż ty. Hmm, urodę chcę tak poprawić, że po pierwsze pozbędę się wąsów, jak rozjaśniacz nie pomoże to zacznę wyrywać woskiem. Kupie jakieś ładne ubrania, bo moja figura jest w porządku i można to wyeksponować. Fryzjer, depilatory, kosmetyki, ubrania i tym podobne- to kosztuje, dlatego zbieram.

Gość XXXP
Owszem brzydkie dziewczyny mają szanse ale większą w późniejszym wieku gdy masa frajerów dostała po dupie od "ślicznotek" wyjebani zostali z kasy, z godności a na końcu poszukują "ciepłego oparcia", kucharki i sprzątaczki w jednym. Przede wszystkim dbaj o siebie, staraj sie dobrze wyglądać i rozwijać sie, znaj też swoją wartość, takich chujów co opisałam wcześniej jebać!

Gość pasztetówa3456
Ja tam rozumiem, że facetom podobają się ładne dziewczyny, nie jest to oznaką bycia chujem. Chyba, że stawiają urodę ponad charakter i zakochują się w głupich sprzedajnych pustakach- ale jeszcze się nie spotkałam z czymś takim.

Gość pasztetówa3456
Moto, idź na inny topik, głupi i nieprzyjemny z ciebie człowiek.

Gość OneTwo
Z reguły, brzydkie kobiety są nie kochane.

Gość pasztetówa3456
Po co walczysz, głupota jest nieuleczalna, tylko czas tracisz. Po prostu zmień topik.

Gość k,oio
Widuje na co dzien wiele zajetych kobiet, ktore moze i maja fajne cialo, ale ryje przerysowane i jakos maja facetow, wiec chyba tak, ale taka brzydula musi miec fajne cialo.

Gość sadsadad
ile masz lat? jakie miasto? daj zdjecie to ocenimy, moze nie jest tak zle?

wszystkie pasztety sa SFRUSTROWANE i to jest glowny powod dlaczego sa same !!!!!!!!!!!

Moto i skasuj to zdjęcie bo zaraz brzuch mi wybuchnie ze śmiechu :D Jesteś szczupła więc na pewno znajdziesz chłopa który doceni twoje naturalne piękno :)