Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Czy facet jest się w stanie zakochać w brzydkiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość k,oio
pasztetowa, nie ma co sie oszukiwac, KAZDY facet marzy o atrakcyjnej partnerce, tylko nie kazdemu jest dane taka spotkac.

piekno ??? przeciez sama pisze ze jest koszmarna. wole sie calowac z wasiastym wujkiem Zenkiem !!!

piekno ??? przeciez sama pisze ze jest koszmarna. wole sie calowac z wasiastym wujkiem Zenkiem !!!""" I pewnie lubisz sie z nim bawić w macanko :D

Gość pasztetówa3456
Nie daję fotek, bo mnie ktoś pozna a w realu, skrzętnie ukrywam swoją depresję, to zniechęca facetów do kontaktów z kobietą. Jak o siebie zadbam to może wyrobię się na przeciętniaka i jakiś się we mnie zakocha. Ale do tego czasu muszę uzbierać kasę. Figura to chyba jedyne, co mam normalne, twarz przez ten wąs i pryszcze jest brzydka, ale jak nad tym popracuję to może znormalnieje. A jak reaguje facet widzący taką jak ja, która się w nim skrycie kocha? Bo ten człowiek, który mi się podoba chyba się zorientował i nie wiem, czy jest obrzydzony, czy nie.

Gość pasztetówa3456
Moto idź sprawdź, czy rura wydechowa tego komarka ze zdjęcia ma rozmiar twojego wacka, to nie jest topik dla ciebie.

Gość kafebook
Może ale bedzie ja zdradzał;]

Gość sadsadad
to daj foto bez twarzy, samo ciało

Gość pasztetówa3456
Nie daję zdjęć. Ale mogę się opisać, jeżeli ktoś chce.

Gość kafebook
ja chce

Gość pasztetówa3456
174 cm wzrostu, płaski brzuch, chyba że mam bardzo obcisłe spodnie to jest trochę wypukły. Piersi rozmiar B, twarz brzydka przez cerę i wąs, same rysy są przeciętne, dlatego potrzebuję kasy. Karnacja raczej ciemna, łatwo się opalam, słońce chwyta mnie praktycznie zaraz.

Gość haha3434gfh
MotoGP gość dobrze że ma kas to niewidać twojego ryja a swoją drogą to musisz byś ładnie zjebany skoro przesiadujesz na kobiecych forach to ma być mężczyzna jesteś zwykła cipką niewydymką

Gość kafebook
Jak nie jestes gruba to jestes fajna i spadaj juz stad a nie sie żalisz;]

Gość pasztetówa3456
Byłabym normalna, gdybym miała kasę, wiem co mówię, jestem pasztetem. Chciałabym się dowiedzieć co czuje taki facet, który widzi, że brzydula się w nim kocha.

Gość wertyq
podobno na pryszcze najlepszy jest sex ;) a wasik mozesz wydepilowac :)

Gość pasztetówa3456
Na razie kupuje rozjaśniacz, zobaczymy czy pomoże, jak dalej będzie widać te wstrętne kłaki to idę do kosmetyczki wyrwać to woskiem. A co do sexu, nikt mnie nie chce bo jestem brzydka, więc koło się zamyka. :)

calujesz sie z taka pryszczata a tu nagle pryszcz eksploduje i caly twoj ryj w ropie z krwia.............beeeeeee

Gość pasztetówa3456
Moto, ty dalej tu? Idźże na swój wielce mądry topik. Opisz sex z rurą wydechową i szpan na kask na kafeterii. Nie będziesz się tak nudził.

mozesz sie polozyc mi pod kolami !!! chetnie ci rozjade pysk i operacja plastyczna bedzie zbedna !!!

Gość pasztetówa3456
Podobno humor świadczy o intelekcie. Jak chcesz dobrze wypaść w towarzystwie, to nie żartuj.

Gość pasztetówa3456
mam wlosy na klatce piersiowej i wogole to male piersi

Gość ZUO wszendzie
"Podobno humor świadczy o intelekcie. Jak chcesz dobrze wypaść w towarzystwie, to nie żartuj" Lubię to!

Gość ZUO wszendzie
BTW kobiety sa dziwne - tak święcie przekonane że świat kręci się wokół facetów. W ten spósob to zawsze bądą nieszczęśliwe.

Gość borges
piękno i brzydota to pojęcie względne. facet który uważa kobietę za brzydką nie zakocha się w niej i to jest pewne. ale na pewno znajdzie się taki, któremu owa ''brzydka'' kobieta spodoba się i on nie zaszufladkuje jej bo brzydkich, gdyż po prostu nie postrzega jej w ten sposób

Gość gość
Jest w stanie, jeżeli kobieta może poprawić wygląd i jest uśmiechnięta i przebojowa.

Gość gość
Zgol wasy, wylecz przyszcze I bedzie dobrze ;)

Gość gość84_prawdziwy
Przede wszystkim należy rozróżnić jej urodę obiektywną (ocenianą przez ogół) i jej urodę subiektywną, czyli to jak DANY mężczyzna odbiera tą kobietę. A to są często dwie różne sprawy. W tej sposób nawet mało atrakcyjna dziewczyna może spodobać się jakiemuś gościowi. Problem w tym, żeby to zadziałało w dwie strony ;)

Gość gość
prędzej brzydula będzie w związku i będzie miała seks kolegę niż przeciętny mężczyzna takie są fakty

Gość gość
ale nawet ci przeciętni w końcu kogoś znajdą, a co facetami biodrzastymi z dużym tyłkiem i bez zarostu których kobiety się wręcz brzydzą?