Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzius18

Dziewictwo

Polecane posty

mielismy wczoraj z chlopakiem gre wstepna. I zrobil mi palcowke przyznam ze jestem dziewicę . Gdy zaczol mi dawac coraz glebiej ten palec to bolalo mie... potem zobaczylam na lozku krew a pozniej gdy ubralam majtki tez krew . Czy to znaczy ze nie jestem dziewica juz i przerwała sie blona dziewicza?

Tak, masz pozamiatane... Ale nie martw się, średni koszt hymenoplastyki w Polsce to ok 2 tys złoty - mały zabieg i jesteś dziewicą tyle razy, ile chcesz ;p

Jak to kiedyś ktoś powiedział.... Dziewictwo jest w sercu, a nie między nogami.

dziękuję... a czy to normalne że odczuwam teraz taki lekki bol tam na dole? nawet jak siedze to mie boli:(

Skąd? Bo "dziewictwo" to rzecz bardzo względna... Czy dziewczyna, która odbywała stosunek oralny jest nadal dziewica, bo ma zachowana błonę? A analny? Czy masturbacja to już utrata dziewictwa, bo błona nie wytrzymała? A jeżeli dojdzie do jej uszkodzenia podczas np. ćwiczeń? Kto jest bardziej dziewica - ta, która ma błone, ale miała innego rodzaju stosunki, czy ta, która nie ma błony, a facetów zna tylko z opowiadan? to tak na marginesie tylko. Sama błona jest bardzo elastyczna i sam fakt, ze została uszkodzona nie znaczy jeszcze, ze została przerwana - na to odpowie tylko lekarz, jak sobie ja obejrzy :D

Gość takes care of itself
Pewnie naruszył ci albo przebił błonę dziewiczą i teoretycznie może już nie jesteś dziewicą może jak by to zobaczył lekarz to by powiedział ,że już uprawiałaś sex,ale pamiętaj ,że to tylko błona kawałek tkanki i naprawdę je stracisz kiedy będzie twój pierwszy raz ja też tak zaczynałam z moim partnerem za to potem pierwszy raz był zajebisty nic nie bolało i nie było krwi nie myśl o tym nie martw się jeszcze nie urawiałaś prawdziwego sexu jesteś dziewicą

Gość eorijxcvm
moim zdaniem jeśli leciała ci krew i rzeczywiście włożył ci głęboko palec, to na 100 % nie masz już tej błony, ale nadal jesteś dziewicą bądź półdziewicą bo nie przeżyłaś jeszcze swojego pierwszego razu.

Gość rozdziewiczył cię
palcem!