Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym coś zmienić

chciałabym coś zmienić, ale nie wiem jak

Polecane posty

Gość chciałabym coś zmienić

przez całe życie zajmowałam się nauką i rozwojem osobistym. mam 22 lata i czuję, że czas zacząć nowy rozdział w życiu. chciałabym zrobić coś aby poczuć się kobietą, aby podobać się sobie i spełnić się na każdym polu. nie chcę być jedynie mądra i "dobra"; chciałabym łączyć w sobie cechy prawdziwej kobiety. Jak tego dokonać? a, i jeszcze jedno. jakie są według Was wyznaczniki kobiecości.

Gość jasdnj23
idz gdzies potanczyc,odpicuj sie i wyszalej,pojedz na wycieczke i moze trafi Ci sie fajny facet,a potem to tylko rozkochaj go w sobie,fajny fryz,ciuszki i samo przyjdzie:)

Gość nie chcę się
odpicowywać i szukać faceta na siłę. nie chcę zmieniać swojego stylu życia, lubię tę swoją pracowitość i przedkładanie pracy i nauki ponad wszystko inne. chciałabym aby znalazł się ktoś, kto to doceni.

Gość kama 22
jesteś jeszcze młoda i ktoś taki napewno się znajdzie, napewno nie na dyskotece bo nie jest Ci potrzebny picuś który będzie zerowal na twojej pracy. Idż do wizażystki ,ona Ci pokaże jak się malować i ubierać a w twoim środowisku napewno ktoś wartościowy Cię zauwazy a wtedy pozwól mu o siebie zawalczyc. Mężczyżni są zdobywcami i nie cenią tego co samo wpada im w ręce, owszem podobają im się łatwe i szybkie laski ale bez zobowiązań na jedną noc.