Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiesexu

Szukam kobiety AS-a

Polecane posty

Gość nielubiesexu

Szukam kobiety/dziewczyny w wieku do 22 lat, dla której sex nie będzie najważniejszy w związku, lub w ogóle może z niego zrezygnować, szukam osoby która chce stworzyć poważny związek oparty na miłości duchowej i na zaufaniu, mam dość kobiet/ dziewczyn które chcą tylko się pieprzyć, ja mam niskie potrzeby, szukam kogoś dojrzałego. Piszcie;D

Gość no to powodzenia bo od razu
na starcie spaliłeś, sugerując, że osoby które mają potrzeby, nie są dojrzałe :D a wybacz, ale to z tobą jest coś nie tak, rób co chcesz i szukaj kogo chcesz, ale to ty jesteś kaleką, więc nie obrażaj, że inni są niedorozwinięci, bo lubią seks :O

Gość nielubiesexu
jakbyś czytał/a to co napisałem to byś zrozumiał/a że moje byłe były niedojrzałe! To norma że Ci co się kochają fizycznie to norma, ale Ci co wolą się poprzytulać, pocałunki ale nic więcej to też norma, czemu tak trudno dla wielu zrozumieć że mniejsze potrzeby seksualne to norma.

Gość ja bym się tak nie rzucał bo
napisałeś, że masz dość dziewczyn, które chciały się pieprzyć - to jedyne, co napisałeś o byłych i podsumowałeś, że były niedojrzałe, czyli co niby innego świadczyło o ich niedojrzałości? :D przemyśl lepiej swoje wypowiedzi pisemne

Gość ci co nie chcą seksu
to NIE JEST NORMA, to jest zaburzenie :O a to, że jest was trochę, nie świadczy, że to normalne, pedofili też jest paru :O

Gość ddddfdfdf
buehehe a ja wam powiem znalam keidys takiego goscia co uwazal sie za ASA a potem sie okazalo ze to zboczeniec i dewiant jakich malo :O seksu co prawda się brzydzil bardzo, nie chcial tego robic nigdy ale za to: byl masochistą, chodził na dominy, podniecaly go stopy i rastopki, do tego oczywiscie masturbowal sie wyobrazając sobie ze jakies baby go biją i poniżają ;) hehe od tametj pory nie wierze w asuksualizm, tacy ludzie mają tak nasrane we lbie ze szok, są gorszymi dewiantami od tych normalnych co lubia seks. tyle w temacie. a ty zboczencu nie zawracaj glowy dziewczynom tylko zainwetsuj w dobrego psychiatre 🖐️

Gość ja sie z Tobą umówię
a fajny jesteś?

Gość jest forum dla AS-ów
raczej tam poszukaj może.

Gość nielubiesexu
ja nie napisałem że jestem ASem, lubię seks ale raz na jakiś czas, nawet mogłoby dla mnie go nie być. Czy fajny jestem? Mam grono przyjaciół, jestem towarzyski, uwielbiam sport, tylko ciężko mi stworzyć udany związek dlatego że mam niskie potrzeby seks. a dziewczyny które spotkałem miały większe... więc sami wiecie, hehe bez przesady dewiantem nie jestem;D poprostu liczą dla mnie się inne wartości niż seks, tylko tyle

Gość Podaj maila
To pogadamy

Gość Podaj maila
No i chyba spłoczyłam faceta...

Gość nielubiesexu
nie:D ja jestem tylko nie mam czasu siedzieć na kafe;D podaj maila odpisze;D

Gość hyjyjyujtyj
sami idioci jesteście zaburzeni już prędzej homo jest nienormalne niz bycie aseksem swoja drogą aseksualizm już dość dawno został wytłumaczony- nie jest zadnym zaburzeniem, tylko orientacją (a jesli jeszcze nie jest to bedzie)

Gość fgfgfgfgfg
on lubi ruchac raz na jakis czas a szuka dziewczyny asa, jakis totalny debil. pewnie nie jedną juz przeruchal palant

Gość ghgfytutu
Przecież jest specjalne forum dla osób aseksualnych, czemu tam nie szukasz ?

Gość eee piertoleniee
ddddfdfdf - ale pierdolisz, jak był masochistą to nie mógł być jednocześnie aseksualny :O widocznie cię oszukał

Gość ale jak rany boskie
to jest kalectwo i możesz się bronić jak chcesz i wyzywać od idiotów :D

Gość hey tam na doleeeeeee
i ma rację - osoby które lubią się tylko pieprzyć i nie szukają poważnego związku - nie są dojrzałe 🖐️

Gość nielubiesexu
czemu niektórzy są tak ograniczeni? fgfgfgfgfgf sam jesteś debilem a do tego kretynem, szukam dziewczyny może być AS bo ja sobie bez seksu poradzę, może też być dziewczyna która lubi seks ale raz na jakiś czas! Szukam dziewczyny dla której seks nie jest najważniejszy!!! Dziewczyny która przykłada uwagę do innych wartości! Czytajcie ze zrozumieniem, co niektórzy. Pozdrawiam

Gość psycho kafetełee
''to jest kalectwo'' takie same ''kalectwo'' jak bycie homoseksualistą czy uległą suką w łóżku bo tak apropo homo i bdsm też nie są normą i nigdy nie będą

Gość nielubiesexu
a niektórzy mówią że to kalectwo, ok nazywajcie to jak chcecie, mi z takim kalectwem jest dobrze, i czuję się szczęśliwy:D gdzieś tam przeczytałem że przeciętny facet myśli o seksie co kilka minut:D ja taki nie jestem i mi z tym dobrze, mam czas na skupienie się na innych rzeczach a poza tym mam energię na inne sprawy, sport itp;D

Gość nielubiesexu
anons może jest faktycznie źle napisany ale ja się nie wymądrzam! 'kurwa ty pierdolony idioto' przez internet to ty nie cwaniakuj z wyzwiskami, może na minimum kultury cie stać? a jak nie to świadczy to o tobie, nawet nie będę się zniżał do twojego poziomu i rzucania 'kurwami' na lewo i prawo.

Gość psycho kafetełee
haha jaki bulwers :D zabolało co? zapewne albo homo albo dominujący pan/uległa suka :D ''dojrzałych wartości'' ? haha tak, tak sobie tłumacz, ani homo ani bdsm nigdy nie są całkiem normalne, ty się doucz nieuku, wszystko ma swoje przyczyny, każdy kto choć trochę liznął psychologii o tym wie 🖐️

Gość nielubiesexu
wskaż mi gdzie napisałem cos debilnego? To że ja mam bardzo małe potrzeby to fakt, poradzę sobie bez seksu więc związek z asem jest możliwy czyż nie? Być może wydaje Ci się że niewiem kto jest ASem? Spokojnie wiem.

Gość piłka nozna
Ja znam parę lasek które uważają się za aseksualne, ale według mojej oceny sa tylko zakompleksione swoim brakiem urody (np łaskie dechy pez piersi). Dlatego wstydzą się kontaktów z facetami (w końcu kiedyś w związku będzie trzeba się rozebrać) i wmawiają sobie brak zainteresowania drugą płcią.

Gość nielubiesexu
to sobie ulżę w inny sposób na pewno nie zdradzając. Dobra źle sformułowałem anons, szukam kobiety która ma również znikome potrzeby seksualne, jest któraś zainteresowana?

Gość nielubiesexu
jak to po co mi związek? też chcę kochać i być kochanym, wspierać kogoś w trudnych chwilach, budzić się rano koło ukochanej osoby, przytulać, cieszyć się jej sukcesami i smucić porażkami, związki są nie tylko po to aby uprawiać sex

Gość Podaj maila
Masz ochotę na zapoznanie się to podaj maila

Gość nielubiesexu
szyszynka@onet.eu nie sugeruj się nazwą dziwną;D pisz