Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegram życie...

Polecane posty

bzdura, po chuj Ci ludzie, oni nie są potrzebni do szczęścia, tylko bólu dostarczają. Jakie masz marzenia, marzenie ! ?

kinky reggae, pierdolisz, pierdolisz bo nie wiesz jak to jest żyć ze świadomością że do końca życia będzie się samemu, pierdolisz bo nie wiesz jak to jest być martwym gdy się oddycha, mózg pracuje, a serce pompuje krew, pierdolisz, pierdolisz, pierdolisz :O

niedziel: jestes krytyczny, szczery, próbujesz cos poprawić. Wróżę ci sukces. A ksoro jesteś spod znaku ryb to partnerki też poszukaj ryby i wszystko będzie ok.

Poszukaj ryby... jakie to ma znaczenie? Co prawda jak czytam o rybach to jakbym czytał o sobie, co prawda czytałem że ryby nie są w stanie wytrzymać z baranami i ja się z moją mamą (baran) kłócę bez przerwy, ale te znaki zodiaku to bzdury! bzdury! bzdury! No ale jak ty sobie to wyobrażasz? Mam chodzić po ulicy i się pytać "cześć, jesteś rybą?", "nie?", "no to sory", "cześć jesteś rybą?, tak?", "wyjdziesz za mnie?" pierdolicie! pierdolicie, wszyscy pierdolicie żeby mnie pocieszyć!

to twoja prywatna opinia. Ja będziesz dalej siedział i użalał sie nad sobą to zgnijesz w samotności. Zastanów sie przez chwilę czy na prawdę ludzie są Ci potrzebni do szczęścia. Chcesz z nimi kontaktu ? Pierwszy przystanek psychiatra, bedziesz mógł pogadać o wszystkim. To dobry początek :)

Przegrałem życie, przegrałem 24 lata życia, przegram kolejne 20 lat :O Moja osobowość w życiu to jak czerwona kartka dla piłkarza w meczu, koniec, finito, endschuldigung, wypierdalaj, przegrałem życie :O

młody jesteś. Tak na prawdę nie chcesz zmiany. Odpowiada Ci obecny stan bo z góry masz ustalony plan na całe życie. To bardzo wygodne i nie trzeba sie wyślilać, prawda ? Leń

ty nie masz czytac o baranach ani wodnikach, tylko poprawić swoje życie i zaufać mądrzejszym. Ja zawsze pytam z znak zodiaku. W 90% odpowiedz brzmi: zgadnij i w 95% zgaduję. Nie wiem jak to działa, ale działa. Ryby sa szczęśliwe z rybami. Zawsze możesz spytać o datę urodzenia. Laska pomysli, ze kupisz jej prezent :P A jakbyś chciał cos zmienić to tez powiem co, bo rybki sa niestety strasznie ślepe i zarozumiiałe i ciężko im zrozumieć , że inni są inni, ale nie gorsi.

kinky reggae, chuja prawda że nie chcę zmiany, od niedawana próbuję coś zmienić, podjąłem walkę, ale to walka bezcelowa, bezsensowna, bo ja jestem skazany na przegranie życia... moja osobowość dyskwalifikuje mnie z życia :O

rozwódkaaa, i co jeszcze mądrego napiszesz? :O wierz sobie nawet w wielkiego potwora spaghetti, a tam w te bzdury horoskopowe i znaki zodiaku nie wieżę i nie zamierzam się takim gównem w życiu sugerować :O

a co próbujesz zmienić ? Od razu szczytów nie zdobedziesz, trzeba czasu. Ty już zdefiniowałeś swoje życie.

Eh... ale cholera, jakie szczyty? Jest za późno dla mnie na osiąganie szczytów. Mam 24 lata, w tym wieku jak się jest takim jak ja, to już tylko położyć się i czekać na śmierć :O

Gość IMO13831
A czemu chcesz "czekać" na śmierć? Weź sprawy w swoje ręce!

Gość IMO13831
Kinek - czy Ty próbujesz nawrócić gościa. który założył niemal 250 tematów i wszystkie o jego "przegranym życiu"? :D