Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegram życie...

Polecane posty

wychodź dalej, wkońcu znajdziesz kogoś kto Cie polubi :) nie zakładaj z góry że nie wyjdzie, nastawienie, to solidny fundament pod twój sukces ! pod każdy sukces !

Gość IMO13831
ten ostatni niedziel "IMO, gwoli ścisłości to nie wszystkie tylko PRAWIE wszystkie..." Fakt, w jednym żaliłeś się, że masz małego fiuta. :classic_cool:

Bo jestem pesymistą, jasne bo każdemu mówię że przegrałem życie i się użalam nad sobą... to że tu to robię to nie znaczy że na co dzień się użalam. Poużalam się tu nad sobą i mi ulży i potem nie muszę już. Młoda dupa... przecież ja przegrałem najlepsze lata życia, nie mam pojęcia o byciu z kimś, a 24 lata to nie wiek na naukę tego... jest dla mnie za późno i do końca życia będę sam :O

Gość IMO13831
Niedziel - idź na uczuciowe, tam z 'Prawikiem bez wiary' będziecie jak bracia...

Ci z uczuciowego nie mają świadomości swojej przegranej, oni nie pójdą do dziwki bo czekają na swoje księżniczki nieświadomi że się nigdy nie doczekają i umrą jako prawiki. A mi przewagę daje moja świadomość przegranej, który to stan świadomości osiągnąłem rok temu... dzięki tej świadomości zacznę chodzić na kurwy i nie umrę jako prawik, co najwyżej na kiłę albo hifa.

Gość IMO13831
Masz rację. To jest niesamowita przewaga. Z pewnością po fakcie włożenia penisa w pochwę Twoje życie diametralnie się zmieni. :classic_cool:

kurwa, a co z 30 letnimi dziewicami co nidgy nie miały bliższych kontaktów, a co z prawikami ? Z wiekiem człowiek nabiera dystansu, dochodzi do pewnych wniosków. Lepiej w póżniejszym wieku doświadczyć głębszych uczuć, niż za małolata przepalić sobie umysł niespełnieniem w miłości Kurwaaaaa, jak ty poznajesz nowych ludzi to nie mów od razu " czesc, przegrałem życie, nic mnie już nie czeka, nic nie ma szensu" bo uciekną. Wyluzuj, poszukaj spełnienia w innych dziedzinach.

Gość IMO13831
Poz tym na kurwy nie pójdziesz. Przestraszysz się bramkarza na wejściu nie mówiąc już o samych laskach w środku...

Kultura mam na drugie Pchły trzeba wytępić. Ale najpierw w celach naukowych powyrywamy im nóżki""" i peniski też :classic_cool:

Gość IMO13831
Kinek - Ty to na serio? :D Kocie - członki to wyrywać możesz swoim znajomym...

IMO, nie zmieni się bo tu nie chodzi o włożenie, tylko o szeroko pojęty brak bliskiej osoby... ale jak przegrać to przegrać na całego... idąc na samo dno, będąc alkoholikiem chodzącym na kurwy :O

Gość molok
twój stary jest komarem

Gość niedziel ty popierdolencu
jedno i to samo w kołko kurwa przegralem zycie przegraem zycie nigdy tumanie nie wygrasz nic si enigdy nei zmieni w twoim zyciu jak bedziesz tylko sie uzalal nad soba tepy baranie i przestan pierdolic w kolko jedno i to samo

Gość IMO13831
Niedziel - tylko pamiętaj za "bliskość" jest dopłata.

Gość IMO13831
ten ostatni niedziel "IMO, jakiego bramkarza... ja mówię o przydrożnych k**wach, już mam nawet miejsce upatrzone przy jednej trasie" Weź wiadro z wodą...

IMO, naucz się kurwa czytać ze zrozumieniem... :O Jaka dopłata za bliskość? Pisałeś kurwa ironicznie że jak zamoczę to się moje życie zmieni? Więc ja odpowiedziałem że się nie zmieni przez to bo tu nie chodzi o zamoczenie tylko o brak bliskiej osoby. A kurwy to kurwy, żeby nie być prawikiem do końca życia i iść na samo dno moralne.

Gość IMO13831
Pchły mają wyczulony wzrok na bzdury - dlatego oblazły ten temat.

Gość IMO13831
Niedziel - no to Ci poradziłem, że jak dopłacisz, to dostaniesz "bliskość" wtedy nie tylko nie będziesz prawikowym "dnem", ale staniesz się także super samcem...

Gość niedziel ty popierdolencu
ale taka prawda siedzi baran przed kompem i uzala sie nad soba cale zycie ciesz sie głabie ze nie jestes chory ze jestes zdrowy masz co zrec i gdzie spac..... a jak chcesz laski to siedzac tu nigdy jej nie znajdziesz zamiast uzalac sie nad swym baranie losem zacznij cos robic ale nei robisz nic wiec jak cos sie moze zmienic?:o matol🖐️