Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona078

Guzek piersi-prosze o opinie

Polecane posty

Gość zielona078

witam, mam pytanie do dziewczyn ktore mialy jakies przejscia z guzkami/guzkiem w piersi.. otoz, jakis czas temu wybadalam sobie palcami guzka w piersi.bylo to jakies 3 tygodnie temu. stwierdzilam ze poczekam z lekarzem, bo myslalam ze moze wchloni sie czy cos. No ale,przedwczoraj sprawdzalam i ten guzek dalej jest, jest jakby niedaleko od sutka, gleboko pod skora ,jest twardy i ma nieregularne ksztalty, nie moge go porownac do jakiegos ziarenka czy cos..nie przesuwa sie, nie boli, no i moje pytanie brzmi czy moze ktoras z Was tak miala i co mi radzicie? mam teraz 3 dzien okresu ale piersi mnie nie bola, nie wyczuwam zadnych innych zgrubien,nigdy wczesniej nie mialam zadnych zgrubien w piersiach przy okresie a dodam ze badam piersi bo w najblizszej rodzinie byly juz 2 przypadki guzow piersi w tym jeden okazal sie byc rakiem. z gory dzieki za rady!

PEWNIE TO WŁÓKNIAK- BĄDŹ SPOKOJNA-IDŹ DO LEKARZA-POZDRAWIAM I OBY BYŁO WSZYSTKO DOBRZE! :* NIE BĄDŹ OBOJĘTNY-PRZECZYTAJ TEN POST: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4857893&start=0 TAKĄ WIADOMOŚĆ KILKA DNI TEMU ZOSTAŁA PRZESŁANA DO MNIE PRZEZ CZŁONKA MOJEJ RODZINY: MICHAŁ JEST MOIM SIOSTRZEŃCEM I W JEGO IMIENIU PROSZĘ O POMOC WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIE TYLKO- PILNIE POTRZEBNA JEST KREW!!. ...MICHAŁ URODZIŁ SIĘ 29.09.2006, SKOŃCZYŁ 5 LAT. 11.05.2011 TEGO DNIA DOWIEDZIELIŚMY SIĘ ZE NASZ MICHAŚ JEST CIĘZKO CHORY...DIAGNOZA OSTRA BIAŁACZKA SZPIKOWA...SZOK ,ZASKOCZENIE. 22.O5.2011 JESTESMY PO PIERWSZYM CYKLU CHEMIOTERAPII...CAŁA CHEMIE MISIEK PRZESZEDŁ REWELACYJNIE...NAJGORSZE ZACZEŁO SIE TERAZ Z DNIA NA DZIEŃ SPADAJA WYNIKI HEMOGLOBINA ,PŁYTKI KRWI, OSOCZE TO CO MOZNA TO LEKARZE NA BIERZĄCO PRZETACZAJĄ...DO TEJ PORY MICHAŁ MIAŁ PRZETOCZONE OK 4 LITRÓW KRWI A JESTEŚMY W SZPITALU 2,5 TYGODNIA. PRZED NAMI JESZCZE 5 CYKLI CHEMII, MICHAŁ MUSI PRZEJSĆ CAŁĄ CHEMIOTERAPIE ZEBY MÓGŁ MIEĆ PRZESZCZEP SZPIKU KTÓREGO DAWCĄ BĘDZIE JAKUB BRAT MICHAŁA...ALE WIERZYMY ŻE BEDZIE DOBRZE ,WIARA I NADZIEJA TO POŁOWA SUKCESU ,RESZTA W REKACH LEKARZY...I BOGA. ALE MISIEK MA WIELKA OCHOTE NA ŻYCIE... DLATEGO NIE PRZYJMUJEMY INNEJ OPCJI JAK TO ŻE ZA PARE MIESIECY WYJDZIEMY ZE SZPITALA ZDROWI...KLINIKA ONKOLOGII ,HEMATOLOGII I TRANSPLANTOLOGII PEDIATRYCZNEJ W POZNANIU Jeżeli nie jesteś z Poznania a chcesz pomóc-prześlij zaświadczenie z punktu krwiodawstwa pocztą- to są dla nas małe cuda... Jeśli masz na tyle dobre serce by pomóc i możliwości-kontaktuj się z Nami przez facebook'a lub pod mailowym adresem : edzik60@gmail.com otrzymasz dane biorcy jakie należy podać. http://www.facebook.com/event.php?eid=1913526 67583677 WSPÓLNIE ZAWALCZMY O JEGO PRZYSZŁOŚĆ !!