Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemorka

Jaki bank jest najlepszy ?

Polecane posty

Gość niemorka

Zamierzam zalozyć swoje pierwsze konto w banku. Jakie banki mają najniższe opłaty na prowadzenie konta? Interesuje mnie także jakie są marże na kredyty w różnych bankach, jak jest z lokatą. Ogólnie mowiac prosze was o polecenie banku, na którym najlepiej mozna wyjsc finansowo

Gość ten co wie.
A co z seksem?

Gość koijio
kzdy bedzie ci polecal swoj bank, czyli raczej sie nie dowiesz:D

Gość niemorka
zastanawiam sie nad BOŚiem bo z prowadzeniem karty kredytowej jest wygodnie,ale zastanawiam sie jak jest z kredytami, bo za rok planuje wziac kredyt na mieszkanie

Gość a musisz miec lokate, kredyt i
konto w tym samym? idiotyzm. poza tym zalezy gdzie mieszkasz, jakie masz bankomaty w okolicy itp.

Hmmm trudno jest określić jaki bank jest najlepszy bo każdy ma dobre co innego. Jeden ma konta internetowe za 0zł inne dobre kredyty Ale doradzam się rozejrzeć samemu bo każdy ma inne wymagania Bo ważne jest jakie to ma być konto,czy z dostępem przez sieć czy z jakimś limitem,czy konto tylko używane w Polsce,czy głównie do płacenia,wpłacania To ważne bo niektóre banki mają niskie kwoty za prowadzenie tylko jeśli są regularne wpływy czy tez darmowe użycie karty ale tylko do płacenia Co do kredytu to najpierw zastanów się czy masz wo gule warunki na kredyt tzn: Wynagrodzenie stałem minimum 1050 zł na rękę,stałą umowę

Gość different
Proponuję Allior Sync, czytałem tabelę opłat ostatnio i jest faktycznie całkowicie za darmo, dodatkowo daje 10 darmowych przelewów natychmiastowych w miesiącu, co jest bardzo ciekawą opcją. Jak założyć konto bankowe, zapraszam do poradnika http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/

Gość poza tym w alior sync
masz zwrot 5% płatności w internecie za pomocą karty lub opcji "płacę z alior sync" i za darmo wszystkie bankomaty w PL

Gość to zależy ile zarabiasz
Jeśli zarabiasz typową polską pensję w postaci 1500 zł to szkoda życia na wybory banku, bo i tak "zyski" z tego tytułu będą minimalne. Jakiś mbank albo inne gówno dla pospólstwa.

Gość poza tym w alior sync
jak się ma typową polską pensję to tym bardziej powinno się zadbać o bank bez prowizji i z niskimi odsetkami, bo "pospólstwo" boleśniej odczuwa ubytek takich 10 zł miesięcznie czy odsetek od debetu niż "góra"