Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hcfuiewag

Masaż erotyczny

Polecane posty

Gość hcfuiewag

Jadę z chłopakiem na wycieczkę i chcemy sobie zapewnic niesamowite doznania erotyczne. Pomyślałam o masazu erotycznym, bo mój chłopak bardzo go lubi, ale chciałabym do niego dodac olejek o jakimś zmysłowym zapachu. Niestety po pierwsze nie wiem, jaki zapach może wywołac u faceta podniecenie, po drugie mam totalny katar i jeżeli chodzi o wybór w drogerii to będzie ciężko. Prosze pomóżcie! Z góry dziękuje :)

Gość niemorka
myśle że każdy olejek do masażu sprzedawany w drogeriach ma dobry zapach, a przynajmniej znośny. Ja ze swojego doświadczenia moge polecić ci różany

Hm... w drogeriach olejki do masażu z aromatem nie maja zwykle najwyższej jakości, jeżeli planujesz potem seks, to licz się też z tym, ze drobinki olejku dostaną się do twojej pochwy i masz podrażnienie jak w banku proponuję buteleczkę oleju z winogron - doskonały do masażu dla niego, a zwłaaaaaszcza dla Ciebie A pieniążki zainwestuj w perfumy dla siebie - delikatny, zmysłowy zapach Twoich piersi rozbudzi go o niebo lepiej niż powiew oceanu z olejku na własnych plecach :p

Różany? Jaki mężczyzna chciałby pachnieć różami? :D No chyba, ze to on ma robić masaż...

Gość hcfuiewag
perfumidła jakieś tam mam, a znając mojego lovelasa to długo nie pozwoli mi się dotykac żeby nie dotknąc mnie :) więc tak czy siak to i tak w końcu będzie on mnie masował :)

Gość gdybym byla facetem
Paczuli, drzewa sandalowego, migdalowy, cedrowy... Dodaj jeszcze cytrusowy lub pomaranczowy. Te wszystkie po kilka kropel do zwyklej oliwki. Jezeli bedzie seks to uwazaj, prezerwatywy i olejek/oliwka sie nie trawia, bardzo realna wizja peknietej gumy.

I tak różany to raczej nie jest dobry pomysł. Ja bym się w ogóle nie decydowała na olejek kwiatowy. Nie wiem jaki jest wybór w drogeriach, ale naturalne 100% oleje są jak najbardziej bezpieczne dla pochwy i mogą być nawet używane jako lubrykant, tylko trzeba pamiętać, żeby nie używać ich jednocześnie z prezerwatywami.

Gość gdybym byla facetem
perw 😘 :classic_cool: pizma w postaci olejku nie dostaniesz :D

Gość gdybym byla facetem
Pewnie ze lubi :D :D :D

Gość hcfuiewag
o prezerwatywy nie ma co sie martwic, bo sie nie zabezpieczamy :) Czy w rossmanie moge spokojnie dostac takie olejki i jakie są ich ceny? Możecie też przekazac mi swoje propozycje (zwłaszcza faceci) co byście chcieli na takim wypadzie erotycznym dostac od waszej dziewczyny ;)

Ja tam nie wiem co jest w Rossmanie, a czego nie ma. Jeśli jeszcze masz trochę czasu to może lepiej na allegro. Tylko, że powąchać nie można. :D Być może też w sklepach ze zdrową żywnością można znaleźć.

Gość gdybym byla facetem
Slkepy ze zdrowa zywnoscia, alternatywna medycyna, indyjskie sklepy z kadzidelkami.

Gość hcfuiewag
i jeszcze piwo do meczu :D tak tak :D byłoby rzeczywiscie za**bi*cie :P

Gość gość
Wypróbujcie ten olejek: http://olejek-migdalowy.pl My z mężem go używamy i ładnie pachnie i w sam raz jest na masaż. Przy okazji dobrze wpływa też na rozstępy :)