Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awangarda w salonie

Coś nie tak się ze mną dzieje w nocy od jakiegoś czasu :(

Polecane posty

Gość awangarda w salonie

Opiszę to najprościej jak potrafię. Nie wiem od czego to wynika bo kiedyś tak nie było. Po prostu śpię w nocy i nagle budzę się bo nie mogę złapać oddechu, ale raczej w takim sensie że jak próbuję przełknąć ślinę to nie mogę i wtedy robi mi się jakby bezdech i muszę aż się podnieść na łóżku żeby tą ślinę przełknąć i złapać oddech nosem. Nie wiem kurde skąd to się wzięło, jakby coś mi gardło ściskało. Już chyba 5 noc jak tak mi się dzieje. Może dlatego że mam jakoś głowę za nisko? :O Mam 20 lat. Błagam napiszcie coś

Gość awangarda w salonie
jeszcze coś: czasem mam nawroty nerwicy i zdarza się że w ciągu dnia jak się zdenerwuje to mam gule w gardle być może w nocy mnie to dopada?

Gość Zapytaj kogoś, kto z Tobą
mieszka, czy nie chrapiesz w nocy. Bo to często łączy się z bezdechem. Częstym objawem tego jest poczucie wstania niewyspaną (bo często się człowiek w nocy budzi).

Gość awangarda w salonie
budzę się w nocy dość często ale zwykle zaraz zasypiam ewentualnie idę siku nie chrapię, w rodzinie mi mówią że w ogóle, tylko że teraz jestem na studiach i nie wiem czy coś uległo zmianie ale to okropne uczucie

Gość awangarda w salonie
Boże teraz to się przeraziłam :O Matko, nigdy nic mi nie było a tu nagle coś takiego? Skąd to się wzięło tak nagle?

Gość awangarda w salonie
błagam niech ktoś napisze coś!

ale co mamy Ci napisać? nie panikuj, może to nie to, tylko na tle nerwowym i niedługo przejdzie.

Gość horrendalnie niebotyczna
zazwyczaj ma się bezdech od wczesnych lat i się chrapie a skoro ty piszesz że to było odkąd się bardzo zestresowałaś to zapewne to od tego wyluzuj trochę zaraz wakacje :) rozumiem że to nieprzyjemne, ale przejdzie ci tak myślę skoro nigdy nie chrapałaś

to niedużo, inni mają kilkanaście razy w nocy i zazwyczaj ci co chrapią, pewnie się stresujesz czymś nieświadomie i jak masz tą gulę to trudniej ci oddychać i przełykać i dlatego. Śpij tak żeby mieć głowę wysoko i śpij na boku, pozycja na plecach na płasko albo na brzuchu są niedobre dla każdego z nas. Myślę że ci przejdzie po jakimś czasie, stres działa tak właśnie na ludzi. wiem to po swojej mamie która miała depresje i też miała coś takiego w nocy ale przeszło jej