Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawo dawno temu

ci bez diety - CO DZIS ZJEDLISCIE?

Polecane posty

Gość dawo dawno temu

zastanawiam sie, jak wyglada taki "normalny" jadlospis

Gość droga enko
kupkę mojej PANI. Poważnie.

Gość IhaveSomeFun
śniadanie: 2 jaja sadzone + biała, duża bułka + 400 ml owocowej maślanki 2 śniadanie (jeżeli tak to można nazwać) - kawa z mlekiem + kawałek babki czekoladowej obiad: spora porcja makaronu z kukurydzą, groszkiem, podsmażoną cebulką i grzybami i 2 łyżki majonezu podwieczorek: mała miseczka truskawek kolacja: 3 kawałki ciasta drożdżowego z masłem ni jest tego dużo, ale to jedna wielka bomba kaloryczna ;/

Gość mniam mniam mniaaaam
rano pół kanapki z nutellą, kawa z mlekiem bez cukru, na obiad spaghetti bolognese trochę lodów teraz jem arbuza :)

dawno dawno a Ty? :)

o 15 ???????? :D

Gość to coś dla mnie
wreszcie temat bez diety: -śniadanie: omlet puchaty z dwóch jajek z miodem i truskawkami, czarna kawa - na obiad gulasz z papryką i cukinią, ryż - podwieczorek - dwie kromki żytniego chleba z masłem, bazylią i pomidorem - zastanawiam się właśnie co na kolację, jeszcze brak pomysłu. Przez cały dzień podjadam truskawki, wypiłam jeszcze jedną czarną kawę i butelkę wody (1,5 l).

Gość mklmlk
placek drozdzowy 4 wafelki crunchips sticks ciastka owsiane lod

Gość wstałam ok. 9.00
zjadłam na śniadanie 2 kromki chleba z dżemem truskawkowym, do tego szklanka herbaty i kawa potem 2 ciastka "krakuski" kawa potem na obiad talerz rosołu z jakimś skrzydełkiem kawa i trzy ciasteczka "krakuski" na kolację za chwilę zjem - tradycyjnie - 2 kromki chleba z serem. I herbata. U mnie śniadanie i kolacja są zawsze takie same od lat - inaczej nie potrafię. :-)

a może przy okazji napiszemy ile ważymy? obalimy mity, że aby być normalnym pod względem wagi trzeba się głodzić :) to cos dla mnie- na kolację może jakiś ser pleśniowy, warzywka, kawałek szyneczki? taka ala sałatka?

Gość dawo dawno temu
ja mam obsesje i pomimo ze juz nie musze chudnac, ciagle mysle co i jak i kiedy zjesc, przeliczam wszystkie kalorie, panicznie boje sie wyjsc poza swoj schemat :(

wstalam o 9, co to za ciastka krakuski? nigdy nie jadłam :) dobre? chyba je lubisz co? :D

dawno dawno temu, też tak mam ale skutecznie staram się tego oduczyć a co Ty dzis jadlas?: ) ja ostatnio doszłam do wniosku, że jedzenie to jedna z największych przyjemności życiowych dlaczego się jej pozbawiać???

Gość IhaveSomeFun
czasami Ci co są na " diecie" katują się restrykcyjnymi dietami a później jedzą na potęgę :/ lepiej jeść wszystko co dusza zapragnie, ale z umiarem, tzw. MŻ 161 cm i 47 kg

Gość plurrffff
chleb woda chleb woda chleb woda

Gość Shakes
2 kawałki pizzy.. i paczke migdałów.. :P

Gość plurrffff
waga od 134 do 82

Gość dawo dawno temu
serek wiejski, 2 kromki razowego, pomidor kawałek grejpfruta pierś z kurczaka, surówka z marchewki jabłko kolacja pewnie bedzie twaróg..

Ihave masz racje chudzielcu :D

dawno dawno temu - nie katuj się tak jedz to co lubisz ale małe porcje częsciej, zamiast duże porcje rzadziej i pij duzo mineralki:)

Gość plurrffff
zart

w taki upal to mi sie nic nie chce jesc, nie mam apetytu, dzisiaj tylko kanapke z serem i salata i jogurt na sniadanie i rosoł na obiad. a zaraz lodzika wszamam i wsio

Gość dawo dawno temu
pije duzo, cwicze, waga 48 kg.. 163 cm a Ty jak wagowo?

ja tez nie na diecie :-) zjadlam : sniadanie : jajecznica z 2 jajek + 2 kajzerki paczek, bulke slodka obiad spagetti porcja pozniej na sucho 2 kajzerki kilka szklanek coca coli kawa :-)

Gość IhaveSomeFun
mniam mniam mniaaaamdymniam mniam mniaaaam - kiedyś ciągle się odchudzałam, ważyłam około 54 kg (może to nie jest dużo, ale jestem naprawdę drobną osobą i widać było po mnie te kg, taka mała piguła) w końcu miałam dość tych ciągłych wyrzeczeń. przymusowych ćwiczeń :/ zaczęłam jeść normalnie, wszystko na co mam ochotę, jeszcze nigdy nie miałam tak szybkiej przemiany materii :)

Gość 0ktawia
u mnie wygląda to mniej więcej tak na śniadanie zjadam około 5 bagietek nadziewanych masłem czosnkowym z biedronki potem obżeram się do obiadku jakimiś słodyczami typu chispy na obiad zjadam kolosalne ilości przykładowo 3 duże talerze żurku (pyyycha!!) :D do tego robię sobie kanapki bo czuję się niedojedzona :O na kolację natomiast jest najgorzej :D potrafię jeść po 3 kolacje, ostatnią nawet o drugiej w nocy , kiedy to z lodówki dosłownie już wszystko idzie w ruch to co popadnie i to co jeszcze pozostało :) a jak nie to potrafię się ubrać i lecieć w środku nocy do sklepu np. po kiszone ogórki czy popcorn :) i wiecie co jest dziwne? dopiero niedawno dotarło do mnie, że to nie jest normalne i inni jedzą ciut mniej niż ja (i moja rodzina). wzrost 172 waga 75 kg chudnąć nie chcę bo to byłoby jedynie dla facetów. a oni do szczęścia mi nie są potrzebni. jedyne co, to zdrowie - dla zdrowia mogłabym zmienić dietę na zdrowszą.

Gość gbgbhghbfg
sniadanie: 2 kanapki z: serkiem bialym, pomidorem, szczypiorkiem i rzodkiewka sniadanie 2: 3 kanapki z nutella, koktajl bananowy (mleko + banan) obiad: pomidorowa + gulasz z miesem i ogorkiem 3 lody (ok 500ml) teraz jem truskawki ze smietana i cukrem :) na kolacje nie wiem co zjem... ale mam snickersa :)

Gość IhaveSomeFun
0ktawia może cierpisz na kompulsywne objadanie się? jesz, bo czujesz głód, czy w ten sposób poprawiasz sobie humor, zajadasz stres?