Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikttakiii

Czuję się jak gówno. Nie mogę już znieść samotności

Polecane posty

Ale obserwator jest obok, nie angażuje się, nie podejmuje decyzji. Kto nie podejmuje decyzji o swoim życiu ten się nie uczy. Moim zdaniem obserwator tak - ale tych negatywnych nagromadzonych emocji - prowadzące do zaakceptowania siebie, jakim się jest. Ale w swoim życiu trzeba decydować "aktywnie" - właśnie decydować o swoim życiu. Wychodzi to różnie, ale nie jest jak łódka bez steru, silnika, kompasu rzucona na na środek oceanu.

Gość Mnich..............
jako obserwator możesz się angażować, ale nie musisz masz ŚWIADOMOŚĆ tego kim naprawdę jesteś, i niejako bawisz się życiem jak w teatrze, masz kostium w postaci ciała i wymyślone EGO tak naprawdę EGO nie istnieje, bo zostało w całości wymyślone opiniami innych i tym co spotkaliśmy poczynając od momentu narodzin tak naprawdę nigdy nas nie było, w sensie Jana Kowalskiego który gdzieś się urodził i coś robił, to rodzaj boskiej komedii wystarczy pamiętać kim się naprawdę JEST i się uczyć mamy ciało po to żeby doświadczać tego świata, tego SNU, bo chcieliśmy doświadczyć jak to jest być w świecie materii życie powinno być radością, zabawą na tyle na ile to możliwe ale bez strachu bo nikt nigdy nas nie skrzywdził, skoro nawet nie wiedział kim naprawdę jestem autorko, nigdy nie zgrzeszyłaś i nigdy niczego bezpowrotnie nie straciłaś jeżeli będziesz chciała kiedyś jeszcze raz doświadczyć fizycznej młodości, doświadczysz jej miłego dalszego śnienia :)

Gość GaretTheThief
Czuje sie ktoras kobieta samotnie? Niech odezwie sie do mnie gg 26378815 Krakow Tarnow i okolice Jestem facetem i wciaz szukam kobiety ktora bym rozpieszczal ktora bym nosil na rekach Dla ktorej warto kijem rzeke zawracac Mam ponad 35 lat i nieudane zwiazki za soba lecz wciaz mam nadzieje ze jest gdzies ta jedna jedyna ktora bede szanowal kochal rozsmieszal opiekowal Samotne nie jestescie same

Gość gość
Ja mam 30 lat i chciała bym mieć druga połówkę, ale nie mam jestem bardzo szczupła i może dlatego. Boje się ze juz zawsze będę sama:-(