Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z seri co myslicie o

z serii co myslice o kobiecie ktora....

Polecane posty

Gość z seri co myslicie o

a co myslicie o kobiecie z takim opisem na symatii nie wiem czy jest sens do niej pisac Normalny,przede wszystkim taki który odróżnia prawdę od kłamstwa i nie szuka przygód. Koniecznie pewny siebie,ale też nie zarozumiały.Lubie jednostki zdecydowane, silne (może dlatego te cechy tak mi imponują bo sama ich nie posiadam)Zabrzmi to idiotycznie ale uwielbiam jak mężczyzna góruje nade mną intelektualnie,bo nic mnie tak nie pobudza do działania i samodoskonalenia:)Takiemu mężczyźnie jestem wstanie dużo wybaczyć:) Stabilny emocjonalnie,dojrzały,cierpliwy i opanowany(bo mam ciężki charakter:D.Boje się miłośników gór,których tu sporo,bo szybko się męczę:)Dobrze jeśli kochałby wodę i wypoczynek nad nią.Lubiący podróże i ciepłe kraje.Wrażliwy, ale też nie rozmazany Werter. Prosze nie wysyłać mi maili o spadających z nieba aniołkach,nie słodzić nie zdrabniać żadnych słoneczek gwiazdeczek nie chce tego czytac.Raz ,że nie jestem zbyt wylewna a dwa te same ściemy wysyłane jak leci na zasadzie kopiuj-wklej kazdej tracą na wartości. Kiedyś powie mi to facet którego pokocham to przez to ze tyle sie tu tego naczytałam to nie zrobi to na mnie wrażenia i przestanie cieszyć Mój opis Mogłabym wymieniać całą masę moich zalet,ale moja wrodzona skromność mi na to nie pozwala.Mam spokojny ugodowy charakter:)Kocham konie,wodę,wysokie temperatury,kryminały i mimo że moja waga mówi co innego jeść:)Nie wyobrażam sobie życia bez:kotów,karmi malinowago i słońca:) .

Gość ten co wie.
że jest nudna jak flaki z olejem choc wydaje jej sie ze jest nieprzeccietna 🖐️

Gość opis jak opis nic nie mysle
normalny opis

Gość uioyyo
zie widocz

Gość gwoli wyjasnienia...
wazne jest to, co ty myslisz, a nie my...czy tych chlopow to juz doszczetnie pokrecilo?