Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_b

Ktory szpital w Warszawie?

Polecane posty

Gość asia_b

za dwa miesiace bede rodzic w Warszawie niestety nie moge sie zdecydowac w ktorym szpitalu. ktory byscie polecaly, a ktory zdecydowanie odradzacie?

Gość wawawawwwwa
Zdecydowanie odradzam praski. Moja koleżanka tam rodziła dwa tygodnie temu. Do tej pory nie może się otrząsnąć z tego horroru. Przed porodem leżała też tam na patologii. Krótko mówiąc syf, bałagan i niekompetencja personelu do granic możlwości. Sama zdecydowałam się na karową. Póki co chodzę tam na badania i jestem bardzo zadowolona. Więc podejrzewam, że sam poród też będzie ok. Słyszałam też pozytywne opinie o bielańskim. Chodziłam tam do szkoły rodzenia. Warunki pobytowe rewelacyjne, dosłownie jak w hotelu. Co do personelu to położne, z którymi rozmawiałam bardzo w porządku, ale lekarz na którego trafiłam akurat jak byłam na izbie przyjęć bardzo nieprzyjemny i niekompetentny.

Ja rodzialam w instytucie matki i dziecka, polecam:) bardzo dobra opieka po porodzie , do porodu miałam "swoją polozna" wiec tez było spoko:) poza tym ze poród to horror, nie placilam za zzo, bez problemu przyszedł lekarz i dał zzo*2. Moja przyjaciółka rodziła na karowej i była nie zadowolona miała tez swoją polozna, mało jej dziecka nie zabili bo bardzo późno zrobili cesarke jak tętno spadło do 0! Po tez katastrofa przez kilka dni nikt nie przyszedł umyć dziecka i pielęgniarki mówiły ze jak czegoś potrzebuje to ma przyjść. Zalamka za to sale maja luksusowe podobno:p na karowej strasznie cisną na poród naturalny i męczą kobietę i dziecko do końca!

Gość asia_b
no wlasnie ja tezmialam rodzic na karowej ale mam spore watpliwosci co do tego szpitala wszystkie znajome ktore tam rodzily odradzaja no i jak poczytac opinie w necie to tez tak nie za ciekawie to wyglada...

Gość wawaawwwaaa
Wiecie co tak naprawdę to chyba dużo zależy na jaką zmianę się trafi akurat. Można trafić na do najlepszego szpitala i na beznadziejną zmianę i być niezadowolonym. Ja jednak zostaję przy karowej. Nawet jak trafię na niemiły personel to świadomość, że w razie komplikacji zajmą się moją córcią jak należy jest bezcenna. Chyba tylko karowa i bielański mają oddziały ze specjalstyczną opieką dla noworodków, ale może się mylę. NATOMIAST JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM PRZED PRASKIM. Zatanówcie się 10 razy zanim zdecydujecie się tam rodzić.

Gość dukiduki
a szpital w Wołominie? Słyszałam, że z Wawy przyjeżdżają do Wołomina rodzić? Tylko tam nie ma znieczulenia.

zdecydowanie odradzam Karową. Każda kobieta idąca tam rodzic skazana jest na poni żenie, chamstwo i brak pomocy. Poza tym w szpitalu nie są przestrzegane zadne normy sanitarne. Większość pacjentek wychodzi z gnijącym kroczem lub brzuchem. ja rodziłam 14 marca i do dnia dzisiejszego (13maj) nie mogę zagoić rany po cc. lekarze zarazili mnie pałeczką zapalenie płuc, chorobą brudnych rąk. Nie chcę im tego odpuścić, mojego bólu, strachu itd. Jeśli masz podobny przypadek zadzwoń 504166762. Ania