elodi7 0 Napisano Czerwiec 11, 2011 co lepiej zjesc rano, 4 kromki chrupkiego chleba czy 1 zytniego ciemnego, prosze bo juz sama nie wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 11, 2011 prosze o rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 dodam ze 4 kromki chrupkiego maja 100 kcal a zytniego kromka 108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja sie zastanawiam Napisano Czerwiec 12, 2011 O matko i o te 8 kalorii sie rozchodzi? Ja nie mam o tym pojęcia. Jak dlugo jestes na diecie, ile schudlas, a ile ważyłas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 na diecie teraz jestem 3 tydzien, ale kiedys z wasa schudlam 20 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 i nie rozchodzi sie o 8 kalori tylko ktory chleb lepiej zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudlam i jest ok Napisano Czerwiec 12, 2011 lepiej żytni, razowy, pełnoziarnisty, te wasy mają jakies spulchniacze czy inne aczkolwiek w pełni Cię rozumiem. ja lubię wasę. od czasu do czasu ją sobie kupuję i chrupię 4 kromki na śniadanie w formie kanapek, z serkiem wiejskim. najwazniejsza jest róznorodnosc :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudlam i jest ok Napisano Czerwiec 12, 2011 jedz je wymiennie, ja czasem urozmaicam tez pumpernikielem moje sniadania a odkrylam ostatnio chleb orkiszowy, przepyszny... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 orkiszowy mowisz, nie znam, musze poszukac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudlam i jest ok Napisano Czerwiec 12, 2011 poszukaj koniecznie :) ja ostatnio w piotrze i pawle go kupilam generalnie jest wiele fajnego ciemnego pieczywa, kaloriami z ciemnego pieczywa az tak sie nie przejmuj, wazniejsze jest z czym ten chlebek jesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kirstin 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 jezeli jesz wase to tylko ta pelnoziarnista,sport itp a nie te dmuchane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 w sumie jadlam zytni chrupki z biedronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 no orkiszowy jest pyszny i bardzo zdrowy podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudlam i jest ok Napisano Czerwiec 12, 2011 Jedyny minus to cena - ja zaplacilam 4,99 zl za 250 gram. Ale nie zaluje, bylo warto ;)) po weekendzie znow sie przejde i teraz jakis inny wybiore :) ja w sumie polecam z chrupkich Sonko. ostatnio jadlam orkiszowy z dynią. maja tez razowe, zytnie. kromka ma 19 kcal :) wartosci odzywczych to to za duzo nie ma (choc na opakowaniu pisza o blonniku,a le malo go), ale od czasu do czasu mozna jesc:) nawet jako przekaske w ramach 2 sniadania czy cos. bo na sniadanie za malo odzywcze jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 u nas 2,5 euro za bochenek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elodi7 0 Napisano Czerwiec 12, 2011 faktycznei ten sonki z orkiszem moze byc dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja z sonko nabawiłam Napisano Czerwiec 12, 2011 sięmoli dwa razy i już nie kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach