Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizjonerka

Mam juz dosyc kaczora

Polecane posty

Gość wizjonerka

dzielacego Polske. Dzieki Bogu, po przegranych wyborach zniknie z polityki na zawsze. Pewnie bedziemy o nim słyszec kazdego 10 dnia miesiaca, jak w swej obludzie ze swoimi czopkami sklada kwiaty i znicze pod palacem, ale w koncu słuch po nim zaginie. I tylko czasami ktos o nim wspomni z politowaniem i zniesmaczeniem na twarzy.

Gość wizjonerka
kpisz czy o droge pytasz???

Gość wystarczyło posłuchać dzisiaj
kaczora jak mówił "ONI"

Gość Dziewczyna..
ZGADZAM SIE!!! niech już niknie ten KACZOR DONALD!!! Ile mozna oszukiwac, krasc, i sciemniac! Won do rusków razem z KOMOruskim!!

Ja też nie lubię tego karła :O Robi z siebie idiotę huj mnie obchodzi jego brat w tym momencie :O Ja rozumiem żałoba itd,ale nie musi z niego robić bohatera ,którym nigdy nie był i nie będzie

Gość dziwczyno a wiesz co
ukradł Donald, w czym oszukał i ściemniał?

Gość tak własnie myślałam
że jak przyjdzie to napisania konkretów dziewczyna straci zdolność do pisania

Gość nie chce już być
też nie ścierpie już tego kaczora donalda kłamce i obłudnika :P

Gość wizjonerka
Chodzilo mi oczywiscie o Jaroslawa Kaczynskiego;) a moje wizje zawsze sie sprawdzaja

Gość Dziewczyna..
Tak sie składa że nie straciłam zdolności pisania :) Poczytaj sobie Bibułę :) Tam nie ma sciemy ani mydlenia oczujak w TVN czy Wyborczej :) Z tym ze Bibuła jest nie dla idiotów... więc nie jestem pewna, czy ogarniesz materiał!

Gość tutaj ty dziewczyno a nie
jakaś bibuła napisałaś. jak napisałaś to podaj konkrety.

Gość bibuła to pisowska
propagandówka na poziomie naszego dziennika alebo jeszcze niżej

Gość Tylko idioci czytają
Bibułe. To kompletne zero o wiarygodności slimaka winniczka i bystrosci wody nw klozecie.

Gość podanie argumentów jest
rzcą najtrudniejszą. za to opowiadanie bzdur przychodzi niektórym (np. dziewczynie) bez wiekszych kłopotów

Gość Dziewczyna..
nie opowiadam bzdur tylko plete co mi ślina na język przyniesie, a to jest ogromna róznica!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dziewczyna..
Przez pomyłkę napisałam o sobie prawdę. Ale jaja:O

Gość wizjonerka
Chcialam objawic tylko swa wizje, nie zajmuje sie polityka. Jednak wystarczy przez chwile posłuchac Jaroslawa by stwierdzic, iz jest niespelna rozumu, byc moze na lekach, nie wiem. Jego wypowiedzi obrazuja czlowieka zagubionego, samotnego lecz rownoczesnie w swej ideologi bardzo niebezpiecznego. Moglby doprowadzic do tragedii, ale odrazu uspojajam, tak sie nie stanie. Wiekszosc Polakow nie dopusci go do wladzy, sekta PiS sie rozmyje, czesc stworzy partie neonazistowska, czesc dolaczy do innych wiodacych partii. I wszystko wróci do normy...

Gość noxiiii
a ja się ciesze że już niedługo za pare miesięcy zniknie NA ZAWSZE ryży Donek z całą swoją ferajną. Już widać jak trzęsie jajami bo czuje że koniec jest bliski. Bardzo jestem szczęśliwa z tego powodu że w końcu jego diabelski ryj zniknie z telewizji i gazet i będzie mogł się zaszyć w Choroszczy i oddać się leczeniu bo od dawna wiadomo że jest chory psychicznie . Biedny ,smutny pierdlak...

Gość mafia pis jest na szczęście
w zaniku. nawet widac było po dzisiejszym spotkaniu młodych pis. panienki chwalące pis miały to wyuczone na pamke i mówiły bardzo sztucznie. jarek opowiadał jakieś pierdoły o Titanicu i udawał że w to wierzy. on już wie, że jesli porównywac do Titanica to własnie pis najlepiej. toną we własny gównie. gównie własnych kłamstw, omamów, zmysleń, pomówień itp

Gość noxiiii a po czym sadzisz
że zniknie? podasz jakieś konkrety?

Gość noxiiii
No nie wiem ale mówiła mi Kowalska spod dwudziestego czwartego dzisiaj w maglu że tak będzie a ona się zna bo jej stary pracuje jako palacz w Sejmie.

Gość noxiiii
Powiedziałam nieprawdę. Jej stary nie pracuje w Sejmie jako palacz. To pracuje kumpel jego kuzyna a oni czesto pija wódkę a po wódce to każdy prawde powie.

Gość noxiiii
dlaczego tak sądzę? Bo w państwie jest ogromne niezadowolenie z rzadow PO i PiS ma coraz większe poparcie a Tusk czuje to w gaciach i na siłe robi jakieś zebrania i drżącym glosem pier**** farmazony i przyjmuje do swojej partii wszystkich jak leci (patrz--> polityczne zero Arłukowicz , szmata Kluzik -Rostkowska)

Gość noxiiii
hahahaha żal mi was fanatyczni POpaprańcy HAHAHAHAHAHAHAHA

Gość ogromne niezadowolenie?????
chyba nie widziałas sondazy. Arłukowicz to bardzo dobry polityk mający duże zaufanie a Kluzik po prostu zmądrzała i zobaczyła a jakim szambie siedzi.

Gość ogromne niezadowolenie?????
to porównaj jak wyglądało niezadowolenie pod koniec rządów pisowskich. te manifestacje, strajki itp. a teraz? spokój i cisza.

Gość spokój, cisza i duże
poparcie w sondażach. czyli sytuacja odwrotna do konca rządów pisu po dwóch latach.