Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizjonerka

Mam juz dosyc kaczora

Polecane posty

Gość noxiiii
SPOKOJ , CISZA?! hahaha co ty pierd**** co chwila są jakieś strajki debilko chyba telewizji nie oglądasz, ściągnij w końcu te klapki z oczu ....

Gość EmmaRabba
wizjonerka ty POjebana kurwo gdybyś znała choć podstawy angielskiego to wiedziałabyś że kaczorem jest Donald Tusk i ja mam dość kaczora Donalda Tuska a takie POpieprzone kurwy jak ty wystrzeliłabym w kosmos. Wypierdalaj kurwo z tego forum bo ci ryj obije.

Gość mam właczony tv.
ale po co tak daleko szykać? podaj linki do jakiś art. na portalach o strajkach przeciwko rzadowi. no to czekam.

Gość nie ma linków?????
głupio mi. za ciebie.:O

Gość noxiiii napisała że co chwilę
są straki przeciwko rzadowi ale podac linków nie potrafi. czyzby ograniczona?

Gość yt????????
ty tak na powaznie czy jaja se robisz? a może ktoś się pod ciebie podszywa? :O

Gość yt????????
kibole????:O:O no tak. coraz bardziej jesteś żałosna. jakas pisiowska manifestacja prawie sprzed misiąca i banda kryminalistów. zal.pl:O

Gość EmmaRabba
PO to partia przestępcza a Tusk i Bronek ten przygłup zwany prezydentem mają krew na rękach 96 osób. Rostkowska to szmata która w przeciągu kilku miesięcy jest już w 3 partii a najlepsze jest to że ona uciekła z partii którą sama założyła jeszcze czegoś takiego nie było. A Arłukowicz też sprzedał się ostatnia męska dziwka bo jednego dnia krytykował bardzo ostro PO a następnego dnia sprzedał się za fikcyjne ministerialne na którym nic nie robi ale tym Tusk go kupił. Dobrze że PIS pozbył się tej kanalii i szkodnicy jaką jest Kluzik-Rostkowska.A Kluzik jako przyjaciółka Jakubiak tez jest zdrajczynią bo sama zwiała z tonącego statku jakim jest PJN nie patrząc że zostawia tam swoją niby wielką przyjaciółkę Jakubiak i spieprzyła do PO które kupiło ją 1 z Rybnika. Dobrze że PIS oczyścił się z takiego chwasta jakim jest Kluzik-Rostkowska.

Gość noxiiii
Kurwa typowa reakcja psychofanow Donka - choćby kraj tonął w gównie i szambie oni i tak będą się upierać że to wszystko wina Kaczyńskiego a Tusk jest zajebisty , jacy wy jesteście ograniczeni żal mi was . Niedługo bedziecie spierdalać stąd jak myszy na zachód niedorobione paszkwile ;////

Gość no tak. inwektywy zamiast
faktów. to coraz bardziej żałosne

Gość jak widac jedynymi
"argumentami" pisowców sa inwektywy, obrazanie i powoływanie się na kryminalistów stadionowych. :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość noxiiii
lepiej padnij na kolana i spierdalaj do swojego wodza Tuska ;/

Gość EmmaRabba
Fakty debilko podała Ci noxiiii ale ty jesteś ograniczona umysłowo więc tego nie widzisz debilko. Żal mi was POmatoły Tusk wam mózgi wyprał i teraz zamiast w głowie macie gówno.

Gość kafeteriuszzz
Ale POsrańcy tu siedzą ;/

Gość fdsdfd
PRECZ Z KCZAOREM DONALDEM!

Gość biedna noxiiii..............
jak przyszło co do czego to wylazło z niej zamiast argumentów, takie zwykłe, prostackie chamstwo pisowskie. ot to cała ich "polityka" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość mam was w dupie
POmatoły takich ludi należy się bać , jesteście psychiczni

Gość hjhkshkfs
odezwała się POwska szmata PRECZ Z POsrańcami!!!!

Gość jesteśmy psychiczni bo to
mówimy potrafimy uzasadnić w przeciwieństwie do was:D:D:D:D:D:D:D bo wygrywamy w sondazach. bo wygrywamy spokojem w całym kraju. bo budujemy więcej dróg niż przez ostatnie parenascie lat wszystkie rządy wybudowały. bo z nami licza się na swiecie. bo nasz przywódca nie został skazany za kłamstwa. :D:D:D:D:D:D:D

Gość jesteśmy psychiczni bo to
wy a nie my, kuplowaliście się z lepperami, filipkami itp. bo to wasz rzad upadł po dwóch latach. :D:D:D:D

Gość noxiiii
Gość noxiiii
POsrańcy powiem wam krótko - choćby skały srały i tak każdy zna prawdę WASZ RZĄD upada i pogódźcie się z tym w końcu ... wcale nie jest mi przykro hahaha

Gość wizjonerka
Nie zwracajmy na nich uwagi, jak to mowia psy szczekaja, a karawana idzie dalej. Nie wiem skad w tych ludziach tyle nienawisci, byc moze poddali sie manipulacji Kaczynskiego, biednego, samotnego prawika, ale fakt ma dar przekonywania, to trzeba mu przyznac. Jednak po smierci brata Jaroslaw zostal tak naprawde sam jak palec, mimo tych wszystkich czopkow wokol niego, matka jego umrze za dwa miesiace,on postrada zmysły zupełnie, jego ywolennicy i inni agresorzy beda dalej probowac dzielic Polske, lecz madrosc narodu wygra z wszystkimi czopkami, pokazujac im ich miejsce...

Gość noxiiii
a teraz juz możesz spierdalać do spanie tylko nie zapomnij pocałować portretu wodza Donka który wisi nad twoim łózkiem i do którego codziennie się modlisz ... Ludzie unikajcie POsrańców bo są niebezpieczni ;/

Gość wizjonerka
Nie stoje za zadna partia, jak wspomnialam malo interesuje sie polityka, chcialam podzielic sie jedynie swa wizja, sa niezalezne ode mnie, rowni dobrze moge za chwile przewidziec Twoja smierc, gdzie, kiedy,jak...

Gość noxiiii
a wzięłaś już leki?

Gość MAX 22
Nie macie o co się klocić bo jedni drugich są warci. Najgorsze jest to ze nie ma tych trzecich bo jak tu wierzyć na jakąkolwiek zmianę na lepsze?

Gość noxiiii
A teraz zjem sobie gile znosowe wujowe a może nawet dziadkowe, zasmażane na łupieżu tatowym. Bedzie pyszna kolacja a wy POsrańcy se nie pojecie.

Gość wizjonerka
właśnie zjadłam własną kupę i popiłam sikami była smaczna :)