Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgfj

Wyszedl mi dzis najladniejszy makijaz ostatnimi czasy, a musze siedziec w domu:(

Polecane posty

Gość gfhgfj

:(:(:(:(:(:( sobota wieczor a ja siedze w domu. i jeszcze z tym makijazem. akurat dzisiaj mam gladka cere, udalo mi sie calkiem niezle oczy pomalowac, no cud miod. a kurwa nie moge wyjsc;/;/;/;/;/;/

Gość sweet.rebel
pokaz foto:)

Gość żubr piwo
na pewno masz jajeczkowanie i oczy ci się błyszczą

Gość gfhgfj
wlasnie nie mam jajeczkowania :(:(:(:( mialam w zeszlym tyg. i jeszcze samotnie popijam piwo :(

Gość gfhgfj
wszyscy znajomi porozchodzili sie na rozne imprezy ja liczylam ze ktos inny w takim razie sie do mnie odezwie, albo sama do kogos napisze spoza przyjaciol. napisalam - albo mnie olali i nie dostalam odpowiedzi, albo dostalam taką, ze "sory, ide gdziestam". a tak sie napracowalam przy tej twarzy. nie wiem czy mnie zrozumiecie...mam wrazliwa cere i sucha skore, wiecznie mam jakies skorki, widoczne naczynka,nie wiem, cokolwiek....a dzisiaj jest git i chuj;/ teraz musze to zmyc, znow podraznic sobie twarz, a z domu wyjde jutro wygladajac jak potwor :(:(:(:(:( mam dola ogolem ;( sory ze zakladam taki popieprzony temat, nie mam do kogo geby otworzyc :(

Spoko luz, ja dzisiaj zamulam z browarem przed tv i kompem, a chętnie poszłabym na jakąs bibkę:)

Gość gfhgfj
aha. i tak spokojnie do tego podchodzisz? ja mam czasem takie samotne wieczory, ale dzisiaj jakos totalnie mnie to zalamalo....chyba mocno nastawilam sie , ze jednak gdzies pojde, a tu dooopa :(