Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem na max wkurfiony

Kobiety lecą na dobrze zbudowanych z kasą , taka prawda, historia z dziś

Polecane posty

Siedze sobie na balkonie i popijam piwko ,patrze przyjechal koleś ktory mieszka pode mną , student 2 roku socjologii ? chyba. 21 latek,autko tatusia nowe wypasione Audi ,on oczywiscie napakoowany ,nie jak pudzian ale dobrze zbudowany jak goście w reklamach ,kto wysiadl z nim ???? Dziewczyna ktora chodzila ze mną do jednej klasy ,mieszka w tym samym bloku , ma na imię Maja...20 lat,zwsze niesmiala,w szkole nic nie mowila,siedziala cicho , ja bylem tylko jej kolegą ''szkolnym'' ,zawsze marzyla o spokojnym facecie..buhaha żenada ,a teraz puszcza sie z tym typem ? Z dobrej rodziny, ulozona ,powiem wiecej.. on ciągle jest z inną ! Wszystkie na niego lecą Kasa + wygląd = sukces, co z tego ze jest chamem ,bluzga Na uczelni to samo ,jest jeden koleś ,wcale nie bogaty, ale ma wygląd i chyba charakter , nigdy z nim nie gadalem ,i wiekszosc leci na niego , te ''zwykle';' na mnie nie spojrzą ,bo po co ? Wolą za wszelką cene miec lepszy towar :O

Gość prawiczek z warszawy
Przestań pić piwo na balkonie

dlaczego ? moge na nim robic co chce

Oczywiście ale nie masz fajnej dupy i marudzisz jak przepraszam za wyrażenie ostatnia niedoruchana pizda Albo bierzesz się za siebie i działasz, albo żłopiesz piwsko na balkonie i komentarze zachowujesz dla siebie.

1. Nie mam wyglądu 2. nie mam kasy 3. prace mam ,ale za 2 tys to moge sie w dupe pocalowac i kupic poloneza

Szybko wyciągasz wnioski :) To, że jechała 'jego' nie znaczy, że z nim sypia :D

Gość anołopochodna_21
Tak jak piszesz jest niestety coraz częściej...uczucia schodzą na drugi plan,a liczy się zawartość portfela. To strasznie infantylne i smutne,ale świata nie zmienisz :) . na szczęście nie wszystkie kobiety są takie,wartościowe też można znaleźć :) . A Ty zamiast obserwować to szukaj swojego szczęścia,bo gdzieś na pewno jest :) Niech każdy sobie żyje jak chce,nic Ci do tego i tak nie masz na to wpływu . Szkoda Twoich nerwów na zamartwianie się tym jakimi prawami rządzi się dzisiejszy świat. Powatarzam- nie każda kobieta jest taka. Może nieumiejętnie szukasz,albo po protu masz pecha ...z czasem to się na pewno zmieni :) powodzenia

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
nie cierpię napakowanych z małą głową a kasę mam swoją, po to zarabiam, tylko puste z komplekasmi bez ambicji leca na takich nie uogólniaj

Zawsze możesz zapisać się na siłownię i poprawić wygląd.

Gość Daredevil no2
zgłos sie co Creama, on chce byc pakierem :D