Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FUck U

Nie krzyw gęby bo moze ci tak zostac

Polecane posty

Gość FUck U

wam obojgu krzywicie w tym samym momencie;/ a dobrze wiecie za co to fuck uuuuuuuu! 2 lata jeżdżenia, 3-4 lata śledzenia, macania, wąchania, zabawy. I ani me ani be. Brak wam kultury nie umiesz nawet się przywitac żałowałes czesc to masz. Gapicie sie 2 lata i dziwisz sie ze ktos wam w koncu fuck u pokazał? Polska jest duza miasto tez wiec nie jezdzij tam gdzie ja. I w tych godzinach. Jestes gorzej niz maminsyke, słuchasz siostr i zle na tym wyszłes. Mowiłam, ze mnie to rani takie jezdzenia i nic. Nie stawianie sie na spotkania..to olewanie..samotny nowy rok, ale z siorami itp..to masz. fuck u.. ps wspolczuje kobiecie ktora bedzie sie meczyła z toba i siorami;/ gdyby nie one zginąłbys..i tak pierwsza sie kryska odezwała..nie ty. szkoda ze jak stała w kosciele na rozancu 1 cm to patrzyła w dal i ani me ani be a ja liczyłam jej zmarszckzi pod oczami. Ani czesc ani nic. Np hej moj brat jest tam moze pogadacie?itp. Dopiero jak fuck u..zobaczyła to sie odezwała..:D koniec zabawy. Myslałes, ze zartuje i zgodze sie na zabawe do roku 2013..2014.. Nie. Nie zgadzam sie. baw sie do 60 lat beze mnie i nie moim kosztem. Jeszcze nigdy nie spotkałam tak dziecinnego faceta..a byli młodsi..mieli po 36-38 lat. I zachowyali sie dojrzalej zawsze mowili czesc, pierwszy raz mi sie zdarzyło ze facet załował czesc przez 2 lata.........koniec.

Gość ile lat maja te siostry
kurwa ale niedojrzałe...chyba im sie nudzi..i bawiła ich ta zabawa w jazdę śledzenie..gapienie i myk..pojechali..i tak od roku 2009 2010..2011..zaraz bedzie 2012.. I ani czesc? w koncu oni przyjeżdżają do ciebie, kultura wymaga sie przywitac. A jak przyjechali z usa do polski to niech jedżą nie tam gdzie ty. A to specjalnie sa tam gdzie ty, śledzą lu inwgilują...i stąd wiedzą gdzie bedziesz. TO JEST KARALNE!!! NIKT NIE MA PRAWA NARUSZAC CZYJAS PRYWATNOSC!! ALE SOBIE BOGACZE ZABAWE ZNALEZLI.. a najgorsze jest to ze sobie nic nie robił z tego jak mówiłas, ze ma tak nie robic? co za mamnisynek robił co siory kazały: jezdzij jezdzij nic nie mów jezdzij..to ile bedzie jezdził? Mija 3 lata jakby te tepe kurwy nie wiedziały.

Gość o ja pierdollleeeee
to jemu zależało na jezdzeniu autem w polsce? Czy na poznaniu ciebie? Jak poznaniu to facet mija kobiete usmiecha sie i mowi czesc. jak jezdzeniu to moga po usa jezdzic. Pierdolniete te jego siostry. No sami wybrali. teraz fuck u i wal ich po gebie.

Gość nie chce ciebie juz
mowiłam tyle razy a ty swoje i tak byłam cierpliwa..prawie 2 lata mówiłam ze masz wysiasc z auta i pomowic. A ty swoje. miarka sie przebrała w styczniu 2011..nic sobie nie robiłes.

Gość to 2 lata i jeszcze ci sie nie
przedstawił? a wedzikowska juz poznał są na macankach juz jak starzy znajomi a zna ja od 2010:D haha nie daj sie kobieto teraz wal go po ryju. I jego siory.

przedstawił? hej john jestem? żałował ci jedno zwykłe czesc? I ona ma 48 lat? a jego siory wiecej? ja piernicze..ale niedorozwój z tej rodziny

siora kazała mu zawrócic...gdyby nie ona nie wiedziałby co zrobic..Boze co za maminsynek;/ straciłes przez te siory..żonę..nie wiem, która kobieta to wytrzyma. siory robia imprezy za twoja kase i twoj koszt zyją jak małe nastoaltki mimo ze kazda z nich 50 ma;/ to jest niedojrzałosc z psychologicznego puntku widzenia. Ponadto jako siory kobiety nie umieja ci powiedziec co kobieta do ciebie mówi? np nie jezdzij mega autami tzn wyjdz z auta stan face cto face i powiedz cos jak facet. Takie durne? czy one same podrywały facetów a ich zaden facet? bo na to wygląda. Piszesz na aucie ich libe dich i mowisz do tej kobiety juz 2 raz..prosze pani? mimo ze imie 2 imiona znasz od 4 lat? Uderz sie w głowe..i to 10 razy moze tobie i siorom rozum wróci. Rozumiem, ze dla siory ta kobieta jest obca. I mowi pani, ale dla ciebie? wypadałoby po imieniu..znasz jej zapach potu, macałes ja itp..przekroczyłes granice intymnosci i prywatnosci i mowisz za siorą..jak maminsynek pani?

a jesli kobieta ci mowi ze zraniłes ja i wybaczy ci jesli uklekniesz i przeprosisz..a ty na drugi dzien czyli dzisiaj jedziesz sobie jak gdyby nigdy nic ( a co tam niech sobie pisze nic ciebie to nie obchodzi..no ale jakby tak siora mowiła to co innego) zamiast własnie stanc za nia u kubła ukleknac i przeprosic i bez siory.

Gość nie chce ciebie juz
mam innego juz chce dzieci szybciej je bede miała bo teraz niz z toba czekac az 2 lata ;/

Gość nie chce ciebie juz
gdyby nie mama to ja bym wam wykrzyczała za co to fuck u! wiedziałes za co bo czytasz kaffe i opisy! a mama mówi..a ten facet to jakis azjata..hahahaha

Gość nie chce ciebie juz
na koniec powiem tyle, ze wiedziałes co ciebie czekac, ale jak zwykle lekcewazyłes moje słowa.. a ja mowiłam..jak bedziesz dalej jezdzic z siorami..i sie tylko gapic..bo mija 2 lata..a ty ani me ani be...to pokaze wam, jej fuck u.. ile macie lat, ze nie rozumiecie? i za te KRZYWIENIE GEBY.. to ja czuje sie urażona. I wypadałoby przeprosic. Kryska osobno ty osobno. Nie wyobrazam sobie, ze jutro sobie jedziecie jak gdyby nigdy nic. Akurat w tej godzinie kiedy ja. sa inne godziny. Macie tupet;/ ja bym juz z bratem nie jedziła. w innych godzinach tak. wiec to fuck u wam sie należało. wiec nie rozumiem pytania dlaczego pani mi pokazała fuckju bo zasłuzyłes. Nie rozumiem wiec tego krzywienia geby.. - tłumacze twoje zachowanie..jak bardzo dziecinnie sie zachowujesz..ja znam twoje postepowanie na wylot..wiem jak zrobisz. Nie chce ciebie widziec, ani twych siostr co wyprawiaja za twoja kase imprezy jak nastolatki i zyja tak mimo ze 50 na karku..to pogłebia niedojrzałe zachowanie. koniec.