Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsefref

zlamana reka u 3 latka

Polecane posty

Gość fdsefref

moj synek dzis zlaml reke na podworku, byl na pogotowi, ma w gipsie, jakies rady>>Nigdy sama nie mialam nic zlamanego, ani nikt z mojej rodziny :(

ja jako dziecko byłam totalna kaleka, wciąż w gipsie pierwszy raz też około 3rż rady? dużo przytulania :D a jak to sie u was stało? ja z hustawki spadłam i miałam w nadgarsku pekniecie

Gość fdsefref
niewiem, nie bylo mnie przy tym. Musialam zostawic dzieci na nic u tesciowej ktora nie raz zostawala z nimi jak trzeba bylo, bo dzis oboje pracowalismy i nie mialam co z nimi zrobic...no i dzwonila i powiedzila mi ze zlamal reke bo sie przewrozil..prawie plakala do sluchawki. Pojechalabym po niego juz dzis ale kazala nie przyjezdzac bo wlasnie zaraz idzie spac i juz jest niby ok, nie placze juz.

Gość fdsefref
jejciu, przytulilabym go ale nie moge..:( jutro po niego jade

Gość dferferfr
a czy w przyszlosci nie bedzie mial jakis komplikacji z ta reka?

Gość maria rachela
moja córka złamała rękę też jak miała 3 latka dla mnie to było bardzo przykre psychicznie tego nie wytrzymywałam na szczęście jula radziła sobie z tym o wiele lepiej niż ja w sumie to nic jej ten gips nie przeszkadzał a tuż przed zdjęciem gipsu miałyśmy niezłą zabawę z malowaniem po nim na szczęście u nas obyło się bez żadnych komplikacji dzieciom szybko goją się złamania dużo zdrówka dla synka i trzeba po prostu przeczekać ten czas

Gość dferferfr
dziekuje:) no wlasnie, pomalujemy gips bedzioe mial radoche