Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość immortalwoman

cały czas chce mi się jesć!

Polecane posty

Gość immortalwoman

jak w temacie. nie wiem co mam zrobić. zdarzyło mi się to pierwszy raz. jestem dość szczupłą osobą przy wzroście 165 cm wazę 54 kg. nie głodzę się, nie stosuję żadnych diet, ale cały czas chce mi się jeść. nie wiem co się dzieje. ma ktoś może taki sam przypadek? albo wie od czego się wzięła moja chęć do jedzenia?

Gość Amelia543524
Ja też tak mam i szczerze mowiac nienawidzę siebie za to, koniecznie wez sie za jakis sport (jakies zajecie) zeby nie myslec o jedzeniu ja wlasnie zaczelam biegac . Moze to zalezec rowniez od twojego wieku jeslli dojrzewasz , to może być calkiem normalne w koncu rośniesz, a jeśli nie to koniecznie wez sie za siebie ja przez takie cos przytylam 5 kg :(

Gość immortalwoman
mam 20 lat... staram się nie jeść tak dużo, zawsze jem obiad i kolację i zazwyczaj mi starczało, a teraz to zjem obiad i za chwile jestem głodna, zjem kolacje i pół godziny poźniej znowu mi się chce jesc, to jest nie do wytrzymania. jak kłade się spac to burczy mi w brzuchu.... nie wiem od czego tak sie dzieje.

Gość Amelia543524
Może poszukaj w google? Tam powinny być specjalne fora medyczne, oni ci tam lepiej doradzą niż ja :P Bo to co opisałaś może nieść za sobą też jakąś chorobę.. nie wiem dokładnie jaką ale lepiej żebyś się przebadała. I staraj się jeść jak najmniej mimo wszystko po 20 odradzam jedzenia. A może po prostu ci przejdzie ? ;)