Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnie ide na wesele

Wrcoławianie...targowisko na zielińskiego

Polecane posty

czy ktos kupuje tam ciuchy?? jakie sa jakosciowo np dzinsy?

no nie wiem czy taniej jak dzinsy tam dzis widziałam za 80 zeta a w galeriach sa od np 120 i jak kupowałam to tez mi sie rozwalały z big stara czarne po jednym praniu mi sie odbarwiły z orsay rozwlekły sie o 2 rozmiary new yourker to samo

W bershce są całkiem dobre jeansy i w stradivariusie, tally wejil. Moim zdaniem niektóre rzeczy na zielińskim są calkiem fajne i opłaca się je kupić, ale niektóre są kiepskiej jakości, a kosztują tyle co w galerii. Musisz bardziej przyglądać się materiałowi jak kupujesz :) I masz rację, w new yorkerze są BEZNADZIEJNE jeansy!

nie przesadzaj. Na zielińskiego sprzedają gó*no od chińczyków kupione na stadionie 1000lecia po 5zł sztuka więc nie gadaj mi takich głupot!

w stradivariusie kupiłam treginsy i jakies takie szmaciane sie zrobiły :( chyba mam pecha a tak wogóle to gdzie kupic zwykłe, ładne, klasyczne ciemne dzinsy , nie wycierane, granat? na niezbyt szczupłą osobę;)

a ty masz na pewno pecha bo widzę że gdzie byś nie kupiła to Ci się zaraz rozwalają, może na siłę kupujesz za małe i dlatego taki żałosny efekt?

Jak na niezbyt szczupłą osobę to lepiej ciemne klasyczne jeansy :) ja prawie wszystkie jeansy kupuję w bershce i jedne dopiero ostatnio, po jakiś 1,5 roku używania się "zniszczyły" - lekko przetarły się przy kolanach, tak z boku :D ale może po prostu tak mi się trafiło

mam jedne tez z big stara i sa ok a te czarne mi sie rozwaliły nie kupuje za małych, ostatnio dzinsów nie kupuje bo sie boje:(

Co Ty za durnoty wypisujesz? Co byś nie kupiła to Ci się rozwala. To może jak masz takie wymagania to spróbuj w Levis'ie, Lee albo Americanos'ie