Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani_F

Wyjazd na wakacje z chłopakiem z netu

Polecane posty

Gość Pani_F

Na początku powiem, że mam 22 lata. 4 lata temu poznałam chłopaka przez net z takiego jednego forum. Pisaliśmy ze sobą jakiś niecały rok na gg, potem kontakt się urwał ja jakoś nie napisałam do niego, a on stracił kontakt do mnie. Na forum też się nie pojawiał już. Po ok. roku od "zerwania" tej znajomości, ja napisałam do niego ponieważ czułam się bardzo samotna wyjechałam daleko z domu na studia. Kontakt się wznowił i jest do dzisiaj, co bardziej stosunki między nami chodź są koleżeńskie bardziej niż typowo damsko-męskie są bardzo zażyłe. Rozmawiamy o swoich codziennych problemach i staramy się wspierać nawzajem. Chłopak jest w moim wieku, nie pije, nie pali. Wysyłaliśmy nawet sobie swoje zdjęcia. Jednak na żywo się nigdy nie spotkaliśmy, mieszkamy daleko od siebie. On w katowicach ja mieszkam w kuj-pom a studiuje na lubelszczyźnie. Ostatnio zaprosił mnie do Gdańska, jedzie tam na wakacje i nie chce być sam (tak jak i mnie bardzo mu doskwiera samotność) Powiedzcie mi co byście w mojej sytuacji zrobili? Oraz jako rodzice czy byście mnie z nim puścili... pewnie nie...

Gość studentka przed sesją
postaw warunki od razu. jedziecie jako znajomi, osobne pokoje i tak dalej powiedz bliskim, gdzie dokladnie bedziesz i jedz smialo

Gość mama obozowiczów
a co maja rodzice do tego jak masz juz 22 lata :o

Gość dokładnie jak wyżej
osobne pokoje ,samodzielnie finansujesz ,wszystkim powiedz dokąd jedziesz ....ale mów co chcesz: wielki bład ,że rodzina wcześniej gonie widziała .Nawet nie wiesz czy zdjęcia są jego ..

Gość Pani_F
Mama obozowiczów - niestety ale ja mam tak w domu, że mają ;/ troche z innej beczki: I to nawet może nie chodzic o to, że mam jechać z chłopakiem tylko o to, że mam gdziekolwiek jechać. Jak byłam jeszcze w nastoletnim wieku i czasem gdzieś z mamą jechałam na jakąś wycieczke to taka cały dom stawiał na nogi, że nie mamy co robić tylko sobie jeździć, że w domu jest robota :/

Gość Pani_F
Nikt więcej się nie wypowie? Oczywiście zamierzam zrobić jak wyżej radzicie, ale i tak nie wiem jak rodziców na to przekonać. Bo wiem, że mam 22 lata, ale oni jak go nie widzieli na żywo i nawet ja go nie widziałam na żywo to powiedzą, że może to jakiś pedofil i na pewno zrobią wszystko żebym tam nie pojechała... I chyba nie dotrze do nich, że poznałam go 4 lata temu i jestem pewna na 100% że to nie jakiś pedofil Jest bardzo miłą i sympatyczną osobą, po tym co pisze można wywnioskować, że też bardzo wartościową.

Gość moja corka jest cudowna
Niech Ci wyśle swoją fotę z dzisiejszą gazetą ;) A na serio: jakbym była Tobą-pojechałabym na warunkach jaki opisano wyżej. Jako matka w życiu bym Cię nie puściła :D

Gość Pani_F
miła jak zawsze - widzieć to ja go widziałam, ale tylko na zdjęciach... eh no cóż... trudno :P

Gość hnkjnk
dziewczyno ten chlopak mowi to co chcesz powiedziec. Skad wiesz, ze nie pije i nie apli? Tak ci powiedzial, ale pewnosci nigdy nie masz. Moze to psychol???

Gość W-ka
to bylas z nim na wkacjach czy nie?

Gość pffff
ja bym pojechal najwyzej mnie zgwalci

Gość pffff
ja bym pojechal najwyzej mnie zgwalci

Gość kambrela
Poznałam fajnego faceta na http://sympatie.eu/ ale na pewno nie skusiłabym się na wspólne wakacje. Po 3 miesiącach mamy się dopiero pierwszy raz spotkać. Zastanów się nad tym - abyś sobie nie narobiła problemów.

Gość keja_g
Jako matka też na pewno nie puściłabym córki w takiej sytuacji. Ale z drugiej strony jakby miała 22 lata, to niewiele miałabym do powiedzenia pewnie. Natomiast co do samej sytuacji autorki tematu, to dziwne, że przez tyle lat ze sobą korespondowali, a ani razu się nie spotkali. Bez przesady, odległość nie jest już takim problemem, którego nie można obejść. Są pociągi, autobusy itp. Jakby mu zależało, wsiadłby w jakiś środek komunikacji i przyjechał. A nie, że nagle jedzie do Gdańska i też tam przyjedź. Jakieś dziwne to. Ja sama spotykam się z facetami poznanymi przez internet, szukam partnera na mydwoje.pl, ale na pewno nie zdecydowałabym się na wyjazd z facetem, którego znam tylko przez ten portal. Tak naprawdę dopiero podczas spotkań na żywo można przecież tą drugą osobę poznać.

pedofil?;-))) nie sadze - ci kreca sie (niesety!) kolo przedszkola anie 22-letnich studentek;-))) ale patrzecie co czyni z ludzi nieznajomosc tematu;/ 22-latka obawia sie pedofili ;( pytasz co zrobic - a an co masz ochote? nudzisz sie? chcesz poznac goscia? czy po prostu na wakcyjny seks?