Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczaca mezatka

BITA SZARPANA...

Polecane posty

Gość płaczaca mezatka

musze sie komus wygadac jestem mezatka od roku mam prawie roczne dziecko mam 19 lat i nie wiem co robic... Mój mąz codzienie pije nie radze sobie z tym,dzisiaj skonczyl prace gdzies przed 9 rano a do domu wrócil okolo 18 nawet nie chciał mi normalnie powiedziec gdzie był co ja mam robic???? wyzwał mnie od szmat i kazał wypierdalac,mam mysli samobójcze od jakiegos czasu wogole nie moge jesc i cala sie tlepie!

Gość płaczaca mezatka
???

Gość bron sie
bron sie!!!!!!!!!!!!! szarp uderz czym sie da nie daj sie!!!!!!!!!!!!! postaw sie i pokaz ze se potrafisz obronic bo jesi nie to bedziesz musiala sie wyniesc!!!!!!!!

a przed ślubem nie wiedziałaś, że on taki jest? niech zgadnę, ślub był z powodu ciąży? uciekaj jak najdalej, nie wierz że on się zmieni, bo będzie jeszcze gorzej.

Gość płaczaca mezatka
Nie mam do kad isc ale chyba musze juz uciekac nie wiem jak sobie poradze.zyc mi sie nie chce.

Gość płaczaca mezatka
kiedys taki nie był

zupełnie nie masz dokąd iść? a rodzice, rodzina? poza tym, czyje jest mieszkanie? może lepiej niech on idzie w cholerę?

Gość bron sie
zglos sie do domu samotnej matki tam ci na pewno pomogą i przy dziecku i ulozyc sobie zyce,jesli chcesz z nim byc to powanie musisz sie postawic mowie z doswiadczenia,znam pana ktory sie uspokoil po rozbiciu glowy szklanym wazonem ,wczesniejsze błagania i lzy go nie wzruszaly walniecie w leb otrzezwilo

Gość płaczaca mezatka
mieszkamy u niego ,rodzice mi nie pomoga bo sami nie maja pieniedzy.dopiero powiedział mi ze bedzie skladal wniosek o rozwod,jutro jade do siostry ale nie moge tam byc długo.

Gość bron sie
on o rozwod??/ a to z jakiego powodu??? bo dajesz sie bic???? zglos sie do mopsu powanie lub znajdz na necie domy samotnej matki zadzwon tak powaznie mowie

Gość akacjaa111
I bardzo dobrze, że o ten rozwód będzie składał. Napisz skąd jesteś, może ktoś Ci pomoże. Jak jesteś ze śląska, to ja chętnie pomogę

Gość płaczaca mezatka
jestem z woj.lubelskiego takze mi nie pomozesz:(

Gość jak Cie bije
jak Cie bije to dzown po policje od sierpnia 2010 zmienilo sie prawo i takiego goscia zawijaja i to ona ma sie wyprowadzic a nie Ty z dzieckiem. Zglaszaj policji !!1! potem tez bedziesz miala ewentualnie papier dla sądu przy rozwodzie.

Gość jak Cie bije
i jeszcze jedno to nie Ty masz uciekac i tułac sie po domach samotnej matki

Gość Małoszka
Autorko. Mam ten sam problem, choć już mniej nasilony. On czuje twoją słabość i póki to będzie czuł, będzie Cię krzywdził. Ja się długo jedynie zasłaniałam. Aż powiedziałam, jak dowiedziałam się że jestem w ciąży "dość". Odwinęłam raz pięścią w tępy ryj, aż się złożył :D Od taamtej pory jakoś ostudzil swoje zapały.

Gość fghkkk
robisz sobie obdukcję u lekarza? musisz robić, to twoje zabezpieczenie na przyszłość!