Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Czy waszym zdaniem się mu podobam?Prosze o opinie..

Polecane posty

Gość lolita.dfg

Poznałam go z 3 tygodnie temu na imprezie,przyszedł z moim kolega..ten mój kolega nas zapoznał,ale tamtem chlopak nie okazywał szczegolnego zainteresowania mna,widać ze jest bardzo nieśmiały..no ale na tej imprezie tez był taki bardzo natretny chłopak i ja powiedziałam temu mojemu koledze ze jak coś to jest moim chłoapkiem zeby sie tamten odczepił i wtedy ten chłopak co mi sie podoba powiedział,ze jak coś to moge mu na kolanie usiaść i sie uzmiechnał ...zdziwiło mnie to zdanie troche,bo wydawało mi sie ze raczej nie jest mna zainteresowany..no ale mimo wszystko nadal myslałam,ze sie mu nie podobam.. no i potem impreza sie rozkreciła,wiec wyciagnęłam go do tanca,okazało sie ze chodzi na lekcje tanca toważyskiego.. tanczyło sie nam super,cąły czas ze soba tanczylismy,przytulał sie do mnie,wtulał sie w moja szyje,było niesamowicie,na sam koniec jak szedł do domu chciał buziaka,wiec dostał w policzek..na drugi dzien napisął na naszej klasie,chciał numer..dałam mu..byłam w niebo wzieta..tylko odpisywał raz na dzien i to o późnej porze..stwierdziłąm,ze pewnie nie ma czasu wchodzic..ale już sie dużo razy zdarzyło,ze widziałam,ze jest na dostepnym na naszej kalsie a odpisywał późno.. ale tłumaczyłam sobie,że moze to ktoś wchodzi z jego profilu..no ale dwa tygodnie temu pisał ze jedzie na wycieczke i nie bedzie go tydzien,wiec napisalam,ze jak przyjedzie to mi wszytsko opowie jak tam było...i nic mi juz wieciej nie odpisał i od tamtej pory sie nie odzywa..numer telefonu tez wział i w ogole nie napisał... nie pisze do niego bo nie jestem osoba która sie narzuca..nie wiem co mam myśleć;(

Gość lolita.dfg
wiem,ze to troche długie,ale starałam sie napisac to jak najkrocej..wiec prosze..poswieccie ta minute i powiedzcie co mam robic co mam o tym myslec..prosze !