Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dtmnk

Laser Rio x20 PRZESTROGA

Polecane posty

Zdecydowalam sie napisac tego posta by przestrzec wszystkich, ktorzy chca kupic depilator laserowy Rio, usuwajacy 20 wlosow. Przegladalam dzisiaj allegro i uderzyła mnie duza ilosc chetnych do kupna tego chłamu. Ludzie, dajcie sobie spokoj z tym, tylko wyrzucice pieniadze w błoto. Ten laser to zwykla zabawka Wiazka na 5 poziomie jest zbyt slaba by zniszczyc cebulke. Kupiłam ten laser 3 lata temu i nie usunal on ani 1 włosa. Na opcji single trzeba by idealnie trafic w cebulke wlosa co jest niemozliwe bo wiazaloby sie to z patrzeniem na wiazke lasera. Na opcji scan laser tylko lekko nadpala wlosy, a samo depilowanie jest żmudne, zajmuje za duzo czasu i nie ma nic wspolnego z depilowaniem. Jest to chłam, sciema, strata pieniedzy ijest to opinia wiekszosci osob, ktore go uzywały. Pozostali to sprzedawcy, ktorzy zachwalaja swoj produkt. Nie dajcie sie nabrać, nie zrobcie tego bledu co ja.

Gość bebebe78
Ja go kupiłam, już drugi z tej firmy i nie umiem go nawet uruchomić nie wiem dlaczego, bo wykonuję wszystko zgodnie z instrukcją i się wyłącza :(

Gość gość
oddaj i każ im zwrócić kasę

Gość gość
dziekuje za przestroge!