Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość więc ateiści skąd jesteście

Telepatia istnieje,tzn.czytanie w czyichś myślach uznawana za bajkę

Polecane posty

Gość więc ateiści skąd jesteście

pewni,że nie istnieje reinkarnacja,też uznawana za bajkę.

Gość Fly fly fly
teleptia istnieje, bo ty tak powiedzialas? :D

Gość więc skąd jesteście
nie bo wiele razy jej doświadczyłam,bardzo wiele

Gość więc skąd jesteście
myślę,że jej doświadcza,to jest po prostu niezbadana zdolność mózgu

moze i istneje ale nie chailbym znac mysli ludzi wiec ciesze sie ze nie doswiadczam tego na codzien bo pewnie wyladowalbym w psychiatryku

Gość to nie jest żaden Hogwart
ale niezbadana wiedza o ludzkim mózgu

Gość to nie jest żaden Hogwart
nie da się tego wyjaśnić inaczej,jak ktoś w rozmowie z tobą mówi dokładanie słowo w słowo to co masz właśnie na myśli,albo powtarza,to co mówił ktoś na siebie w samotności parę minut wcześniej

Gość czyli istnieje możliwość
przekazywania ich,więc pewność,że takim impulsem nie jest ludzka dusza

Gość Pewnie,że nie zostało
odkryte,ale ja się właśnie pytam,że na pewno tego nie ma.Skoro czytanie w myślach też było uznawane za bajkę.

Gość bgfnjnhbgtvf
impuls elektryczny nie jest wieczny :O nawet jezeli ludzka dusza okaze sie tez impulsem to nie znaczy, ze bedziesz sobie dryfowala po niebieskich lakach z dotychczasowa wiedza i wspomnieniami :O

Telepatia też była uznawana za bajkę.

A skąd w tobie taka 100 procentowa pewność,że nie.Niekoniecznie po niebieskich łąkach,ale po naszym świecie.Gdybyś twórcy pierwszego radia powiedział,że jest możliwe skonstruowanie internetu,którym będzie można przekazywać nieskończoną ilość danych to pewnie by się zaśmiał.

Gość akacjaa111
"nie ma czegoś takiego jak ludzka dusza. dotychczas nie zostalo to odkryte" Wiele rzeczy nie zostało odkrytych, co wcale nie znaczy że nie istnieją.

Poza tym jeżeli myśl to jest prosty impuls elektryczny,to czemu można czytać myśli innej osoby,a nie odbierać impulsów od gniazdka elektrycznego.

Kasy nie mam, ale mogę podwędzić miecz świetlny od Yody - też rzecz nie tania :classic_cool: Mnie to najbardziej żal smierci Zgredka, jak ja żem nad książką ryczała! :D

Właśnie, miałam sobie odświeżyć HP:classic_cool: niektóre częściu to po kilkanaście razy przeczytała :D A i film obejrzeć :P Mieczyk, hmmmm, trzeba by było prosić kogoś by opylił mi go (Fletchera czy jak mu tam). No, może być właściwie. Ale jak dorzucisz coś jeszcze to zaklęcie machnę specjalną różdżką :classic_cool:

Ja tez czytałam po kilka razy (jak nie po kilkanaście, mam fioła :D). Do mieczyka mogę dorzucić jakiegoś ścigacza, to chyba zadowalająca cena! Oł, wait, widzę pająka na ścianie, biorę mój miecz i odetnę mu kilka kończyn!

Gość jack ill
yyyyy

Dżakuś, nieładnie tak w towarzystwie:P Ja sobie przylewitowałam bułeczkę z masełkiem:classic_cool: Książka mojego dzieciństwa, do tej pory pamiętam jak się po nocach pod kołdrą z latarką chowałam (jak nie powiem kto odrabiając zadania domowe). Fajna ucieczka od rzeczywistości:D A jak dostałam je pod choinkę (pierwsze dwa tomy) moje przerażenie było boskie, "jak ja takie grube książki przeczytam", bo to chyba w 2klasie było Fajne czasy:)

Gość jack ill
po prostu nie jestem w temacie;)

Ja tez dostałam pod choinkę HP, z dziewięc lat miałam. Ja dostałam pierwszy tom, a moja siostra drugi. Przeczytałam 10 stron i stwierdziłam, że głupie jak but :D Dopiero w gimnazjum polubiłam ;) Smacznego :P

Gość sdassad
Jakakolwiek dyskusja w tym temacie nie ma sensu wymienie tylko dwa powody, wiecej nie trzeba: 1. Wykorzystujac nasze telepatyczne kurwa mozliwosci wiedizelismy co napiszesz , po co to pisales skoro i tak wiedzielismy? 2. Ty zas znales odpowiedzi poslugujac sie swoja telepatia, po co w ogole ten dialog i papalananina?

Gość sdassad
Zreszta po co ja to pisalem !:O:O:O

Ja pokochałam od razu, mi czasami było ciężko w tym okresie a dzięki temu jakoś się trzymałam. I dziecinne marzenie. Pamiętam jak 11 lat kończyłam, niby wiadomo, że nic nie będzie ale...:D Niby głupia książka a tak myślę czasami, że jakby jej nie było może nie dałabym sobie rady. I ta książka dorastała ze mną, bo tak jak patrzę teraz to się nie dziwie, że rodzice nie chcą by 10letnie dzieci niektóre rzeczy czytały:D Nie powinnam w nocy jeść:) A zapomniałam, Dżak, za stary jesteś. Choć mój ojciec też czytał HP.:classic_cool: