Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga_95

Czy jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość Inga_95

Od kilku miesięcy męczy mnie to pytanie.. Kim naprawdę jestem..? Przyznam że nie raz całowałam się z dziewczyną, szczególnie w stanie nietrzeźwości.. Kilka razy całowicie na trzeźwo.. I podobało mi się to. Z chłopakami rówież, ale to nie było już to.. Jeśli poznaję jakąś ładną dziewczynę ze świetnym charakterem to całkowicie mnie ona fascynuje i uwielbiam spędzać z nią czas, przygladać się jej. Niedawno poznałam kogoś takiego i ona okazała się lesbijką (!). Bardzo mnie zaciekawiła swoim stylem mówienia, ubierania, tego jak się zachowywała i wszystkim.. Dała mi do myślenia jak to jest być lesbiją.. Może ja też nią jestem? Wiem że nie są one akceptowane przez społeczeństwo, bo typowa kobieta musi znaleźć męża, wziąć ślub, urodzić dzieci. A jeśli myślisz inaczej już jesteś zła, ludzie cie odrzucają.. Jak myślicie, jestem lesbiją czy nie? Ja w głębi siebie myślę że jestem... ale też nie jestem tego pewna, może to wszystko przez dojrzewanie..? PS. Mam w tym roku 16 lat.

Gość gabI(rysia)
Jestes:) mnie w Twoim wieku nie pociagaly dziewczyny ani nigdy pozniej...

jestem na tak ,ale musisz jeszcze seks z kobieta zaliczyc ,żeby się upewnic ,czy to jest to . a z facetem byłaś ?

Gość terefereszuruburu
a ja nie bylabym tego taka pewna :P ja tez w twoim wieku wiele razy sie calowalam z dzieczynami, macanki terefere nawet we trzy naraz hmm zostalo mi to nawet tak do 21 roku zycia :)) sprawialomi to przyjemnosc i naprawde to lubilam oczywiscie plec przeciwna tez nie byla mi obca :)) i teraz to jednak pozostaje przy facetach bo seks jest o niebo lepszy z facetami niz z babami :)) wiec w sumie wyszlo ze jestem bi he

Gość terefereszuruburu
a raczej bylam :PP