Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosze biale kozaczki

do mezczyzn ktorzy chca miec dzieci

Polecane posty

Gość fghhtu
mój mąż też mnie namawiał na dziecko, jakie cuda wyprawiał żebym sie zgodziła, podchody jak za małolata ale w sumie ostatecznie to powinna być wyłącznie decyzja kobiety bo faktycznie zwykle na kobiety barkch spoczywa cała odpowiedzialność za wszystkie późniejsze sprawy dotyczace i dziecka i zycia tej kobiety. A faceci są jak autobusy, przyjeżdzają odjeżają a dziecko zostaje na długie lata i wiele trzeba mu poświęcić.

nie mam problemow z mezem bo go nie mam.na szczescie.zalozylam ten topik specjalnie dla mezczyzn zeby go poczytali i zeby ich uswiadomic.kocham swoja corke ale zaszlam w ciaze bo balam sie powiedziec chlopakowi NIE.teraz jestem odwazna.teraz on wie ze to tylko ode mnie zalezy a on nie ma prawa sie na mnie zezloscic kiedy mu odmawiam.

Gość nie znaczy nie
koniec !

Gość dogory
podnosze

Gość twwwwww
Jeżeli jest się z kochającym facetem, który dba o kobietę to taki zadba o prywatną klinike, wszelkie znieczulenia itd. Dlatego wybór partnera jest tak ważny I wtedy można wspólnie decydować, bo kobieta czuje się bezpiecznie i czuje, że facet dba też o nią a nie tylko o dziecko. Dla mnie to piorytet i nigdy nie byłabym z facetem, który chce tylko zrobić o o resztę martw się sama i męcz. Ale rzezcywiście denerwujące jest, jak niektórzy chcą koniecznie 4, 5 a kobieto się męcz. Tego też nie lubię i dla mnie to już jest przesada. Akurat ja trafiam na facetów, którzy nie chcą wcale ale raz miałam takiego co chciał. Tylko naprawdę był opiekuńczy Panna z Czerwienią we Włosach http://www.youtube.com/watch?v=zZrmfy64e7Q&am p ; "Jesteśmy więc Ja i Ty W słońcu W słońcu zginiemy..." http://www.lastfm.pl/user/Noxelia 00:08 [zgłoś do usunięcia] nick niewidocznyy noxelia jestes?:)

Gość twwwwww
Noxelia, jak juz bedziesz cos Ci opowiem. wiesz kto meil poszedl

Gość tddhfhfh
nie

Gość wkongs
nawet zmusza ze chce dziecko" koorwa jak to zrozumiec? jak odczytac?:D masz racje! nie zgadzaj sie na dziecko! im mniej takich analfabetow na swiecie jak ty, tym lepiej :D:D:D