Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzychu1994

Co o tym myślicie czy dobrze zrobiłem ?

Polecane posty

wczoraj na ognisku miałem szanse ze zabawie się z fajną laską ktora była nawalona jak stodoła i napalona na mnie a ja tak w połowie byłem wcięty ale nie wykorzystałem jej bo wiem ze całuje mnie i obmacuje bo jest pod wplywem i potem by tego załowała i odniosłem ją do domu i polożyłem spać szanuje dziewczyny i nie chcem im robić przykrości czy coś więc czy dobrze zrobiłem

Gość A ja sie zastanawiam
Dobrze, dobrze :) moze ona Ci sie odwdzięczy teraz:)

Gość A ja sie zastanawiam
Dlaczego glupie pytanie? Autor chcial sie po prostu pochwalić i dobrze, bo czasami milo przeczytac, ze porządni ludzie jeszcze istnieją. O ile to co napisal jest prawda:)

prawda prawda ja jej nie znałem nawet ale paula się nazywała i była bardzo ładna wypiła 4 kiliny i pół piwa i zgon miała ale trudno

Może i autor chciał się pochwalić, ale mnie wstyd za tę pannicę, co się niemiłosiernie urżnęła.Głupie takie blachary........wstyd, naprawdę. A w ogóle doszłam do wniosku, że we współczesnych dziewczynach brakuje świeżości.Makijaże kilogramowe, opalenizna i wysokie szpilki.....robią z siebie po prostu małpy.W efekcie trudno dziś odgadnąć ile która ma lat, bo wszystkie czy mają 20, 30 40 lat wyglądają tak samo, a nawet te starsze nieco młodziej.

no coś w tym jest teraz dziewczyny nie szanują siebie ja też tego żałuje bo ja też nie lubie ogólnie pić i nie lubie jak dziewczyny piją bo to nie sztuka załatwić sobie dziewczyne po alkocholu lub czym innym

Gość o ja jebieeee
tak jakby odstawienie nawalonej w 3 dupy dziewczyny do domu i nie przelecenie jej było jakimś nader szlachetnym wyczynem :o 🖐️ moze jeszcze powinna ci jutro podziekowac?

Gość krzycha1994
:classic_cool:🖐️

dobra jebac to jezu ludzie wiem ze to nie wyczyn ale tak powinno się postępowac bo są ludzie którzy inaczej robią chciałem dac przykład

Gość ehhehehe
nie generalizuj :P ja napalałam sie na kolesia dlugo wczesniej i alkohol byl dla mnie idealnym pretekstem, ale on niestety odrzucił moje zaloty twierdzac, ze jestem pijana i bym tego żałowała. chodziłam przez 2 tyg ostro wkurwiona.. potem już nie było okazji go przelecieć :(

ale ona do mnie jak była jeszcze trzezwa to nic nie pogadała ani ja z nią a samo jak się upiła to to mnie się zalecała