Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona kawa

dziewczyny, pasuje taka kiecka na wesele?

Polecane posty

Gość czerwona kawa

Bardzo mi się podoba, i mam wielką chęc kupić ją na wesele. nie wiem tylko czy pasuje. do kościola coś zarzuć e na siebie, ale tak na wesele pasuje taka odkryta?

Gość pasuje ;) też byłam ostatnio
na weselu i planowałam taką kupić ale znalazłam inną która bardziej mi się spodobała więc z tej zrezygnowałam ale ogólnie sukienka sliczna

Gość czerwona kawa
zakochalam sie w niej. i planuje wlansie zamowic ale zastanwiam sie czy nie jest za krotka na wesele? bedzie ok? :)

Gość czerwona kawa
i jaka inna znalazlas? tez wysylkowo czy w sklepie? jak na interecie to podrzuc link moze cos sciagne ;)

nie jest za krótka, teraz dziewczyny w takich chodzą :) Ja kupiłam w outlecie u mnie w mieście taka sukienkę dokładnie http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgtLe25-Tllvyi6TwWZjxo52doxyOXZHBBVGW1GPembXzVHkTS z tym, że słabo widać ale podobna do tej http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZWXaKoxic1OBJITAM4wlDe51jtrYOm7d_3_AP7P1UOFNsRr3b tylko ze moja ladniejsza :p

Gość hahahahe
pasuje... twoja jest okropna co to ma byc ? i ty chcesz w tym isc ?!!!:O

mnie się podoba a tobie nie musi, w czym masz problem? ja nie pytam o to czy komus sie podoba, nie potrzebuje znac opinii innych bo ja to założę a nie ktoś inny więc naucz się czytać :)

Gość janusiaaaa
czemu nie zamowicie na stronie asos, a dajecie zarabiac oszustom??

Gość lukrowana lukrecja
No wlasnie tez mi sie ta strasznie spodobala, dziewczyny uswiadomily mnie ,ze za mloda jestem na sukienke do kolanek:-) Ale faktycznie obawiam sie dlugosci,nie czuje sie za dobrze w ledwo zakrywajacych pupe.... Ale ogolnie bardzo spodobaly mi sie propozycje asos i chyba cos z tego wybiore. Fajna jest ta zakladka ktora ukrywa troche brzuszek:-) A jakie dodatki do tego proponujecie??

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem ta sukienka jest bardzo subtelna. Nie przejmowałabym się tym, że jest krótka, ponieważ teraz takie mini sukienki są w modzie i dużo dziewczyn w nich chodzi. Ta dodatkowo ma naprawdę bardzo fajny krój.

Gość vicki cristina barcelona
kieca bardzo ładna, ale trzeb mieć idealną fiugurę . A skoro się zachwyciłaś falbaną ktora ukryje brzuszek , to śmiem wątpić czy masz idealną figurę . Najpierw sobie sama szczerze odpowiedz .

Gość ghdfbrteg
jasna sukienka jest zarezerwowana dla panny młodej. Wszystkie odcienie bieli i tym podobne. Po prostu nie wypada. Wiem że teraz są takie czasy, że wszystko na przekór, ale są pewne zasady i nie róbcie świństw ubierając się na bialo na ślub. Jest jedna panna młoda.

Gość zakupynazlecenie
jeżeli chciałybyscie zamóić coś z asos.com a nie wiecie jak , można to zrobić przez stronę www.zakupynazlecenie.pl