Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Pływanie kształtuje sylwetkę?

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Witajcie :) Od 2 tygodni pływam, w sumie 2 raza w tyg mam lekcje z instruktorem, by się nauczyć pływać kraulem :) Oraz 2 razy chodze tak sama z siebie :) I wtedy plywać jak potrafię :) Czyli najczęściej żabką, i na plecach :) Wiele się mówi o tym, że plywanie kształtuje sylwetkę... Chcialam zapytać o wasze doswiadczenia? Zauważyłam ze po tym mam wilczy apetyt :) I staram sie go hamowac :) Przynjamniej bezposrednio po pływaniu :) Moim celem jest ujędrnić ciało, pozbyć się tluszczyku na udach i brzuszku :) No i miec poprostu lepszą kondycję :) Napiszcie proszę co myślicie o pływaniu! :)

Gość Dziewczyna..
Ptasiek nastroszony Pływasz?

Gość a pewnie ze sie ma apetyt
ale jest woda, preparaty z błonnikiem ,warzywa

Gość Dziewczyna..
Po jakim czasie plywania powinnam zobaczyć takie większe efekty? Juz teraz widze różnice.... ale chodzi mi o takie prawdziwwe wymodelowanie sylwetki.... instruktorem Plywam po 30 mim, a jak jestem sama tak okolo 45 min.

Gość justynadziewczyna
napiszę Ci, co kiedys odpisali mi z www.dietta.pl - odpowiedz byla bardzo wyczerpujaca, ale w skrocie chodzilo o to, ze plywanie ani inna aktywnosc na pewno nie wplynie negatywnie, jesli tylko dostosujemy plan (ja mialam przez nich dostosowany), tymbaerdziej nie bedziemy 'pudzianem' - sylwetka moze tylko zyskac. po treningu za to nie glodzic sie, a wrzucic sobie porcje bialka, nawet 1 serek wiejski to moze byc albo maly jogurt naturalnuy z uzupelnieniem glikogenu, np. kromka razowego chleba pozdrawiam

Gość Dziewczyna..
Ja jem dużo krewetek, one właśnie mają sporo białka.... :) i uwielbiam je wprost :) Wczoraj mi się niestety skończyły.... ale wkrótce znów zakupię :)

Gość Dziewczyna..
Za chwileczkę ide znów na basen :) Dzisiaj postaram się przepłynąć więcej :) Trzymajcie za mnie ksciuki!

ja od momentu gdy widzialam jak z basenu na ktory chodzilam wylawiali gówno zmienilam dziedzine sportu. wole rower- mniej smierdzaca sprawa

Gość Dziewczyna..
Myślę ze to nie było gowno tylko jakis batonik :) Zresztą nie chodze na basen dla ludzi bez klasy :) Chce się Wam pochwalić, przypłynęłam dzisiaj więcej niż zwykle... ech... no cóż... ) więc moze nie bedzie tak zle :) I faktycznie mam wrazenie ze figurka już teraz się ksztaltuje, zastanawiam sie jak dlugo powinnam plywac, by bylo idealnie... Macie pomysl?

Gość simian raticus
A do pływalni najlepiej jechać rowerkiem albo spacerkiem iść.

Gość kebab z damaszku
Zresztą nie chodze na basen dla ludzi bez klasy hhehehe rozwalilo mnie to stwierdzenie, chyba ze mial byc t jakis zarcik

Gość Dziewczyna..
a co Cie tak rozwalilo? Na basenie na Ktory chodze, naweyt gdyby ktos zrobił siku, to pokazaloby sie to jako granatowa plama... :) I obciach na calego :)

Gość zenek_D
Powiem, że ja ostatnio doznałem oświecenia jeśli chodzi o trenowanie pływania ;)) Duża w tym zasługa książki Kamila Janickiego – Poradnik Kraula (do nabycia przez stronę www.plywamy.net ). Pouczająca lektura, zarówno dla początkującego jak też dla doświadczonego pływaka. Same konkrety, wskazówki wzięte z pracy trenerskiej, wypróbowane w życiu.

Gość karolina78922

Jeśli dodatkowo pływie się ze sprzętem, który pomaga pracować danym częściom działa, to ja uważam, że pływanie kształtuję sylwetkę i śmiało można sprawdzić sobie, jak to na Was wpłynie. Dodatkowo też powiem, że świetną markę jest Finis, w której można znaleźć mnóstwo takiego sprzętu.