Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bealinia.

meski punkt widzenia, jak to widzicie panowie dorosli

Polecane posty

Gość Bealinia.

Jestesmy w zwiazku ponad rok.Co prawda jest to zwiazek na odleglosc ze wzgledu na nasza prace.Jednak spotykamy sie tak czesto jak mozemy czyli w miesiacu kilka dni, reszta to tel.i skype.Oboje jestesmy po 30-tce i oboje po nieudanych zwiazkach.Planujemy wspolna przyszlosc.Czuje sie z nim szczesliwa i mysle ze on tez. Nigdy sie nie oklamywalismy.Ufamlismy sobie.Jednak wczoraj zlapalam go na klamstwie.Pierwszy raz sie dziwnie miotal w wypowiedziach, zmienial co chwile zdanie wiec powiedzialam ze mysle ze mnie oklamuje, on sietroche speszyl i powiedzial ze sie czepiam i sie rozlaczylismy.Wiem ze mnie oklamal, a poza tym od kilku dni moja intuicja mi cos podpowiadala.Niby bylo tak jak zawsze a jednak inaczej.Zaznaczam ze nie musi mnie klamac zeby wyjsc ze znajomymi czy gdzies jechca.Nie rozumiem wiec dlaczego teraz to zrobil.Jedynie rozsadna odpowiedz ktora mi sie nasowa, to tylko kobieta.Panowie prosze powiedzcie z wlasnego doswiadczenia co o tym sadzic i co z tym dalej robic.Jestem pewna ze mu na mnie zalezy ale co dalej teraz?

Gość prawiczek z warszawy
Tu są tylko panowie mający gigantyczne problemy z kobietami, my ledwo umawiamy się na randki więc nie działamy na dwa fronty, nie mamy takiej sposobności. Pytanie jest więc nie do nas :)

Gość Bealinia.
prawiczku Ty napewno nie masz zielonego pojecia o czym ja pisze i jak sam zauwazyles ten temat nie jest dla Ciebie wiec sie nie udzielaj

Tu są tylko tacy jak ja :(

Gość Bealinia.
licze na to ze nie

Jest niedzielne popołudnie normalni faceci leżą ze swoją lub nie swoją kobietą i napawają się spokojem. Ci co mają dzieci idą z żoneczką i dziećmi na spacer. A Ci co rozstali się właśnie z kobietą odpoczywają po wczorajszej bibie :)

Gość Bealinia.
masz racje, bralam to pod uwage ale mam czas. Nie zamierzam dzialac pod wplywem emocji wiec jak znam siebie dzisiaj nie podejme decyzji a moze w miedzy czasie trafi sie jakas madra wypowiedz ktora mi podpowie co z tym fantem robic.

Jak wspomniałem ja się nie znam. Ale spójrzmy na koty.Kot szlaja się całą noc a czasem i dwa tygodnie, ale zawsze wraca. Właścicielem kota jest ten do którego on wraca. :classic_cool:

Gość Bealinia.
Problem w tym ze mi nie bardzo to pasuje. Chcialabym miec zwiazek oparty na zaufaniu i sama decydowac czy dana sytuacje moge zaakceptowac czy nie. Oklamujac mnie nie daje mi tego wyboru.

Nie można mieć w życiu wszystkiego.

Gość Bealinia.
Myslisz ze moje wymagania nie sa duze. Szacunek, respekt.

Dziś to nie jest w cenie. Ani zasady moralne ani dobre wychowanie. Wystarczy spojrzeć na osoby w telewizji.

facet na odległość , może robić pewne rzeczy też "na odległość"....rozumiesz chyba o co mi biega...

Gość Bealinia.
revolver oczywiscie ze rozumiem, tylko co dalej.Wynika z tego ze powinnam zakonczyc ten zwiazek?

możesz się z nim spotkać? jako kobieta spojrzysz mu w oczy , porozmawiasz i prawdopodobnie rozpoznasz drania jeśli cos przeskrobał...:) facet zaczyna kręcić ....to znak , że może prowadzić podwójną grę..

Gość twoj facet jak marynarz
w kazdym porcie ..

Gość ten co jest ciekawy
a co z seksem?

Gość Bealinia.
Jest to delikatna sprawa, on naprawde do tej pory nie krecil.Wiem jednak z doswiadczenia ze jezeli ktos raz oklamal , to moze to powtorzyc. Jestem pewna ze nie byl wczoraj ze mna szczery.Nie musze mu patrzec w oczy zeby to wiedziec.Dzisiaj rano jakis sms od niego bez wiekszej wymowy jakis taki mily ale bez znaczenia.

Gość Bealinia.
wydaje mi sie ze facet moze wutrzymac kilka tygodni bez sexu z kobieta jezeli naprawde kocha.Zreszta rozmawialam z nim na ten temat na poczatku znajomosci i zapewnil mnie ze moze z tym wytrzymac.

wydaje mi sie ze facet moze wutrzymac kilka tygodni bez sexu z kobieta jezeli naprawde kocha.Zreszta rozmawialam z nim na ten temat na poczatku znajomosci i zapewnil mnie ze moze z tym wytrzymac. wiesz ale zapewniać to on sobie może...najważniejsze jest to , czy to rzeczywiście robi lub nie robi....znasz jakiegoś faceta , który by czegoś kobiecie nie "zapewniał" ? :) może poszłaś w odstawkę za chwilę przyjemności z jakąś niunią (bo on taki nieszczęśliwy , osamotniony i niezrozumiany)

Gość Pamela Anderson na plazy
Juz czuc w Twoim glosie, ze probujesz sie oklamywac i uspokajac na tym forum. Jemu w oczy patrzec nie musisz ...tylko prawdzie spojrz. i koniec tematu.

faceci tacy sa jak nie masz ich na oku to robia co chca.moze to byc chwilowe zauroczenie inna i za chwile bedzie znow dobrze miedzy wami ale czy to bedzie jeden raz?watpie

Gość Bealinia.
Pamela normalnie to jest tak proste jak mowisz, jestem dorosla i znam zycie i sie nie oklamuje. Ale uwazam to za bardziej skomplikowane.Nigdy nie dal mi powodu do podejzen.Byl calkowicie oddany nasze wspolne tygodnie i dni byly zawsze cudowne.Wiem ze cos sie stalo wczoraj ze zdecydowal sie mnie oklamac ale na ile to jest powazne tego wlasnie nie wiem.

Gość Bealinia.
nibiru wlasnie i dlatego uwazam ze faceci nie mysla.Jezeli bylo to chwilowe, to czy warto bylo poswiecac zaufanie i moze nawet milosc dla czegosc co sie za chwile zapomina?

Gość Bealinia.
Naprawde nie wiem jak to rozegrac, co o tym myslec i jak do tego sie ustosunkowac.

Gość Bealinia.
On milczy i ja tez.Jak nigdy.I co z tym dalej robic?

Odezwać się i to wyjaśnić. Nie masz chyba lepszego wyjścia, prawda?

Gość Bealinia.
Probowalam juz wczoraj to wyjasniec to sie oburzyl.Uwazam wiec ze teraz jego kolej ja. TYlko problem w tym jak ja mam sie zachowac jezeli on sie odezwie bo napewno bedzie sie upietal przy swoim ze mnie nie oklamal.

Gość taka stara dupa
po 30 stce a głupia jak but :P zwyczajnie ma cie w du pie............... kto by chciał przerywac pajeczyny w takiej starej du pie............. odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nie znalazlas nikogo do 30 stki ?:(

Gość Bealinia.
uwazm ze lepiej wygladam niz nie jedna 20- stka a moj facet jest starszy ode mnie o 2 lata wiec ten sarkazm byl zupelnie niepotrzebny