Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna bardzo sprytna

pomożcie mi napisać maila do pani profesor

Polecane posty

zawsze mam z tym problem:O może tak być czy zbyt obcesowo, zbyt banalnie i chamsko? prosze o pomoc! Szanowna Pani Profesor! Piszę ponieważ chciałam zapytać o poprawę mojej pracy rocznej. Być może zapodziała się ona gdzieś na Pani mailu i dlatego nie odesłała mi Pani wersji z uwagami. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby (??? no własnie gdyby co - )

Gość gdjjjlkkl,
Szanowna Pani Profesor! Piszę, ponieważ chciałam zapytać o poprawę mojej pracy rocznej. Być może zapodziała się ona gdzieś na Pani mailu i dlatego nie odesłała mi Pani wersji z uwagami. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Gość jhbyugyg
Szanowna Pani Profesor Pisze zaniepokojona brakiem maila z uwagami na temat mojej pracy rocznej, bardzo prosze o sprawdzenie tego gdyz do dzisiaj nie otrzymalam od Pani odpowiedzi na ten temat. dziekuje i tu podpis

Gość kjkjkjijiju
Dzień dobry Pani Profesor chciałabym się dowiedzieć, czy naniosła Pani poprawki, na pracy rocznej, ktora do Pani wcześniej wysłalam. Jeśli tak, to uprzejmie prosze o odesłanie pracy na moj adres w celu odnisesienia się do uwag. Pozdrawiam Anna Kowalska Pedagogika III rok studia zaoczne

Gość byla studentka
napisz tak jak kjkjkj -ladnie i elegancko

Gość tylko bez przecinka
przed czy za to z przecinkiem po pani profesor.

a przed "czy" ma być przecinek|??

Szanowna Pani Profesor! Zwracam sie z pytaniem jak wyglada sytuacja odnosnie mojej pracy magisterskiej i poprawek ktore wyslalam do pani e-mailem ( tu data ) Uprzejmie prosze o odpowiedz Z powazaniem xx yyyy rokxxx grupa xxxx kierunek