Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekxxx

Mam problem z koleżanką

Polecane posty

Gość kasiekxxx

Mieszka ona z facetem jest ona bardzo o niego zazdrosna. Ona podejrzewa ze on ja zdradza z dziewiętnastolatką. Pare dni temu przyszła do mnie i poprosiła mnie abym wysłała do niej takiego smsa : i co? wyprowadziłaś się już?miej szacunek do samej siebie!!!Przecież on kocha tamtą!!!Nie stuj im na przeszkodzie do szczęścia!!! Nastepnie mialam wysłac do jej faceta smsa o takiej tresci : teraz skoro wszystko wyszło na jaw,nie będziecie musieli się już ukrywać i gdzieś w tajemnicy jeździć.Tfoja dziewczyna w koncu będzie mogła powiedzieć o was rodzicom i nie okłamywać ich więcej. Zgodizłam się bo chciałam jej pomóc i wysłałam smsy w momencie kiedy byli razem w domu. Dwa dni spokoju ona znowu do mnie przyjeżdża i znowu mam wysłac smsa ale tylko do niej : Wiesz,że ich znajomość trwa juz od marca?!Pewnie jesteś denna w łóżku skoro tk do niej ciągnie! Ciebie też zabiera na miłe wycieczki i jest tak czuły? W końcu Cię zostawi ty idiotko! No i tez wysłałam tego smsa a dzisiaj znowu sie odzywa że znowu mam wyslac smsa do niej : Spojrz na siebie Aleksandro(imię podałąm nieprawdziwe), kogo widzisz? Stara grubą dupe!Michał wkońcu cie wyrzuci z domu, na co mu kobieta stara, brzydka,pewnie nawet nie chce z toba sypiac kłodo! No i teraz nie wiem cy mam znowu wysyłac do niej tego smsa bo to juz sie robi troche chore :-O

Gość Ameel
ile wy macie lat? jestescie jakies popierdolone.

Gość ten co jest ciekawy
a co z seksem?

Gość wkurzona_
he he pewnie maja po 15lat...

Gość Ameel
na sete. dorosli ludzie sie tak nie zachowują, zreszta autorka pisze jakby miala kluski w gębie ( tylko w sensie wirtualnym :D ) , ja jebie, nie czaje takich ludzi. co za zalosne, ze czlowiek z czlowiekiem nie potrafią już w tych czasach ze sobą prosto twarzą w twarz porozmawiac.

Gość ewuuuula
"tfoja" o ja je.bie.....

Gość kasiekxxx
no własnie mamy troszke wiecej ona jest w nim obsesyjnie zakochana wiem ze on ja jebie w rogi ale do niej nc nie dociera ona za wszelka cene chce byc z nim. A a nie wiem jak mam jej odmówic kolejnego durnego smsa

Gość kasiekxxx
te bledy to ona kazala mi specjalnie zrobic

Gość ewuuuula
taaa

Gość Ameel
jak specjalnie? to ona chora umyslowo jest? jesli poprosi cie o kolejny sms to jej powiedz prosto w ryj '' czy ty jestes chora? nie rozumiesz , że takim dziecinnym zachowaniem pogarszasz swoją sytuacje? myslisz, ze on się nie domysla ze to ty? i pewnie się z tamtą nabija z ciebie, daj sobie spokoj bo się zachowujesz jak psychiczna'' . nie wplątuj się w to !!!!!!!! ile macie lat?

Gość wkurzona_
ha ha. :D