Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paletam sie zawsze

denerwuje mnie to ze zawsze trzeba

Polecane posty

Gość paletam sie zawsze

ok 10-12 godziny opuscic pokoj w hotelu czy pensjonacie.jak pociag lub autobus jest np.o 20 godzinie to co tu robic.paletac sie.jakby nie mozna bylo posiedziec w tym pokoju i wyjsc o normalnym czasie.rozumiem ze jak przyjezdzaja nastepni goscie to wtedy tak trzeba pokoj opuscic.a tak to komu to przeszkadza.

Gość i . . . . . i
to do chuja kup sobie następna dobe w hotelu

Gość paletam sie zawsze
ale po co tracic pieniadze na nastepna dobe jak spac juz tam nie bede.bez sensu.rozumiem jakbym polowe musiala za to zaplacic ze przesiaduje do wyjazdu.ale nie calosc.placisz im kase a oni cie wyganiaja jeszcze.

Gość elemele....
jest tak z tej prostej przyczyny, że obsługa musi mieć czas by przygotować pokój dla następnych gości, dlatego doba hotelowa kończy się i zaczyna o określonej porze

Gość paletam sie zawsze
wiem ze niestety tak jest.ale to ja juz wole sprzatnac i przygotowac pokoj za obsluge niz lazic po miescie ktorego nie znam,deszcz nie deszcz to sie walesasz.a jak jakis niespodziewany gosc przyjedzie to ja spakowana zmykam szybko z tego pokoju ktory juz wczesniej sprzatnelam.

a jaką obsługa będzie miała pewność, że faktycznie posprzątasz?:D Przyjdą z nowym gościem, a tu syf, a ty oznajmisz, ze nie sprzatnełaś, bo to ich obowiązek:) Mnóstwo ludzi by się tak zachowalo niestety.

Gość . . . . . .
ach te polaczki, biedota pierdolona

Gość paletam sie zawsze
obsluga moze przyjsc i sprawdzic.nawet bym im z checia pomogla posprzatac pod warunkiem ze pozwola mi zostac jeszcze te 6 godzin.raczej jestem niestety/albo stety uczciwa.

Gość . . . . . .
to sobie kurwa w holu poczekaj

Gość paletam sie zawsze
tak w holu jak wlascicielka wychodzila a ja musialam oddac klucze.to byl prywatny pensjonat.jak domek.