Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A riba riba riba

Czemu CZARNI sa czarni?

Polecane posty

Juzku, chodzi o tą, co ma problem z mężem? Doradziłem, ile umiałem, wiedziałem... Życzę jej szczęścia

Proszę o mnie nie rozmawiać, bo czuję się ciut niekomfortowo ;-) O, pogadajmy o naszej słodkiej Kulturce...

Kingusiu, mam już moją gitarę ;-) Możesz śpiewać o tym Kacprze czy o kim tam jeszcze

Gość simian raticus
Bo mają lepszą genetykę, niż biali! Sam jestem murzynem! Która z pań chce dużego k00tasa czarnego posmoktać?

Diobra... to pójdę jeszcze po tamburyn dla Kulturki... Kurdę, jak w Sejmie- jakieś narady... ;-)

Juzku, zabawny jesteś ;-) Dodaj jeszcze, że jestem przystojny ;-) (niestety, wygląd to moja zmora, o czym Kulturka już wie) To kiedy ślub? Muszę załatwić sobie garniak

Właśnie, dlaczego ludzie oceniają innych po wyglądzie? Chciałbym być brzydki, wtedy ludzie doceniliby moje wnętrze :-(

Ok, bo się zacznę nad sobą użalać. Wybaczcie, miewam wahania nastrojów Juzku, opowiedz coś o sobie, bo jestem tego ciekaw

No bierzem co jest póki nieruszona zębami Kingusi:D Oj tam smęcisz, w przeciwnym przypadku byłbyś użalającym się prawiczkiem Nie mówię, że wygląd jest taki ważny (żarty na bok), ale niestety biologii nie oszukamy, nie będziesz z kimś kto Cię kompletnie nie pociąga fizycznie. Znaczy, mozesz być, ale prędzej czy później się rozpadnie. A o uprzedzaniu się po wyglądzie to mi nie mów:O

Nie, no, tak, związki też sie na tym opierają- jesteś z kimś m.in. dlatego, że cię pociaga, ale ja na serio chciałbym inaczej wyglądać, bo myślę, że wtedy spotkałbym taką dziewczynę, która pokochałaby mnie nie za to, że fajnie wyglądam...

O Juzek, to mi rodzina w życiorysie kazała napisać :P No weź, opowiedz coś o sobie (Kingusia ładnie prosi, może hasełko Ci poda i nacieszysz oczęta?) Olejek rycynowy na rzęsy, Caspar zdumiewasz mnie momentami

Haha, tak wystylizuję się... ;-) Czy to dobrze, że Cię zdumiewam? ;-)