Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A riba riba riba

Czemu CZARNI sa czarni?

Polecane posty

TAAAAAAAAAK!!!!!!!!! NA PEWNO JESTEM FACETEM!!!!!! PRZYJEDŹ DO MNIE I SPRAWDŹ SAMA!!!!!!!!! A JAK NIE, TO JA DO CIEBIE PRZYJADĘ pasi? ;-) ale, kurczę, z tym olejkiem, to na serio mam rację!

KIEDYKOLWIEK I GDZIEKOLWIEK!!! AAA!!! No i co? Że niby jak facet, to ma nie wiedzieć? To dyskryminacja! Dzwonię do Tuska na skarę!

Dobra Casper bierz gitarę i dajemy czadu Było ciepłe lato choć czasem padało Dużo wina się piło i mało się spało Tak zaczęła się wakacyjna przygoda Casper był jeszcze młody i Kultura była młoda Zakochani przy świetle księżyca nocami Chodzili długimi, leśnymi ścieżkami Tak mijały tygodnie lecz rozstania nadszedł czas Casper mówił jedno zdanie moje śliczne ty kochanie Ostatniego dnia tych pamiętnych wakacji Kochali się namiętnie w męskiej ubikacji I przysięgli przed bogiem miłość wzajemną Że za rok się spotkają i na zawsze ze sobą już będą. Tęsknił za nią i pisał do niej listy miłosne W samotności przeżył jesień, zimę, wiosnę Nie wytrzymał do wakacji postanowił Kulturę odwiedzić Bo nie dostał już dawno od niej żadnej odpowiedzi Gdy przyjechał do jej domu po dość długiej podróży Cieszył się że ja zobaczy w końcu tyle dla niej znaczył Lecz gdy ona Caspra ujrzała szybko się schowała Drzwi mu matka otworzyła i tak mu powiedziała Kultura już dawno tutaj nie mieszka O nie nie Kultura już dawno tutaj nie mieszka Kultura już dawno tutaj nie mieszka O nie nie Kultura już dawno tutaj nie mieszka

DOBRA! DAJEMY CZADU! ale młoda, no słuchaj, zapodaj jakiegoś większego hiciora... ;-) Może ''Jesteś szalona''? heh ;-)

Kurczę, ktoś mnie tu z kimś swata...! ;-) Kulturko, kochanie, kiedy ślub?

Jetseś szalona hahaha :) pamiętam jak byłam na jakiejś zabawie, ta piosenka rozgrywa i nagle na te słowa cała sala w moją stronę się odwraca i drą się do mnie JESTEŚ SZALONA KINGO ! niezłe jaja były musiałam wyjść bo się popłakałam ze wstydu :P

Kurdę, ten ksiądz to koniecznie musi być? ;-/ Cienko u mnie z wiarą

Kobieto! Ślubu jeszcze nie wzięliśmy, a Ty już o dzieciach nawijasz?! AAA!

No Gdańsk, no... Brakuje... No kurdę, żadnych mi tam rabinów! Może jeszcze Alladyn?