Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam teraz zrobić

Czy znajomość z żonatym facetem ma sens?

Polecane posty

Mam od jakiegoś czasu znajomego (ze 3 miesiące). Poznaliśmy się na czacie, było parę spotkań w realu. Seks też. Szkopuł w tym, że jest żonaty a ja sama. I mam wielką ochotę zadzwonić do niego, usłyszeć jego głos chyba się strasznie zakochałam co ja biedna teraz zrobię? On dzwoni do mnie czasem lub pisze sms ale mam wrażenie że tylko wtedy gdy ma ochotę na seks. Najgorsze jest to ze jak się poznaliśmy mówił ze jest sam a dopiero po miesiącu przyznał się do żony, a ja w tym czasie się zakochałam. Jest mi z nim bardzo dobrze podczas seksiku i jak jesteśmy razem czy jak rozmawiamy też. Ja mam 23 lata on 34. Czy znajomość z żonatym facetem ma sens? O ja biedna

Gość dfgdfs
ale z ciebie kurew

Gość męzatka pomaga
nie rozwalaj małżeństwa, skoro juz wiesz zen ie jest sam zostaw go i daj sobie spokój

Gość jak mogłaś
dzifffka !!!!!!!!!!!!!!

ja oczekuje pomocy a nie bluzgów !!! co za gnojki

Gość nienawidzetakich
zostaw rodzinę w spokoju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ależ to proste jak drut
Odpowiedź jest bardzo prosta. Ta znajomość nie ma sensu, i dobrze o tym wiesz, ale łudzisz się, ze z Toba będzie inaczej. Nie będzie inaczej, bedzie tak jak zawsze, czyli bez sensu.

Gość hehe nie słuchaj
tych zazdrosnych kobiecin :P mogłaby mieć sens, ale za wcześnie go bzyknęłaś. mój żonaty rozwiódł się po 9 miesiącach naszej znajomości, ale trochę mnie to kosztowało. rozumiem, że chciałabyś, żeby rzucił żonę?

Gość albo z drugiej strony
Ma sens jeżeli lubisz: - tracić lata życia, - krzywdzić innych w imię hasła "Ja jestem najważniejsza" - być nieustannie zazdrosna o czas jaki spędza z żoną (też w łóżku) - płakać w poduszkę średnio raz na tydzień - ukrywać się... bo a nuż ktoś was razem zobacz (kiedyś w końcu będziesz chciała wyjść z łóżka) - itd. Jeśli to lubisz to jest to związek w sam raz dla Ciebie :)

Gość Me Here Now
oj glupia, biedna kobieto. Facet cie uzywa kochana. Ty sie zakochujesz, a jemu chodzi tylko o seks. Ma odskocznie od domu i seksik, za ktory nie musi placic. Ja bym sie nie pakowala w taki uklad wcale nie ze wzgledu na jego zone, a raczej na wlasna dume, bo po co ci facet, ktory przyprawia rogi swojej zonie pewnie ciagle powtarzajac jej jak ja kocha i pewnie sypiajac z nia od czasu do czasu. Wlasciwie Was obie traktuje jak idiotki. Moja dobra rada: wycofaj sie zanim zajdziesz za daleko.

Gość aniołopochodna_92
Byłam w takiej samej sytuacji jak ty,tyle,że nie wiedziałam o tym,ze ma żone i dziecko ... Posłuchaj,wiem jak wygląda życie kobiety i jej dzieci,gdy czekają na męża i ojca,który właśnie bzyka gdzieś swoją kochankę. To jest cholernie niespiraweidliwe i strasznie krzywdzące. Nie buduj szcześcia na czyimś nieszczęściu..no chyba,ze jestes aż tak płytka i to da Ci radość. Sądzę,ba nawet jestem pewna,że on nie traktuje Cię powaznie. Nie zostawi zony dla Ciebie,nie łudź się.Poza tym sama powiedziałaś,że masz wrażenie,iż pisze do Ciebie wtedy jak ma ochotę na sex. Wiec myślisz,że jestes dla niego wazna ? że dla Ciebie rzuci wszystko w cholere? Nie,nie rzuci,mozesz być tego pewna. Dałaś się łatwo uwieźć to to wykorzystuje. Daj spokój tej rodzinie. Skrzywdzisz tylko niepotrzebnie ludzi,kórzy nie są niczemu winni. A on Cię przez to znienawidzi i tyle zostanie z waszej znajomości.

daj sobie spokoj.nie rozwalaj rodziny,moze zona nigdy sie nie dowie,szkoda babki ze ma takiego gnoja.

Powinnaś moim zdaniem zakończyć znajomosć z nim... Z czasem będziesz tylko cierpieć:( Juz piszesz że się w nim zakochałaś a On przypomina sobie O Tobie gdy ma ochote na seks ;/.. Traktuje Cię jak taką odskocznie od dotychczasowego życia...Jesteś młoda znajdź sobie wolnego partnera który odwzajemni Twoje uczucie :)

Gość arizonaa
lepiej skończ z nim znajomość, to nie ma żadnego sensu, a facet tylko chce Cię wykorzystać

Gość mnhjk
Ojjj głupia baba z Ciebie

Gość hehe nie słuchaj
eeej baby, ale jej banie ryjecie! :D AUTORKO, owszem, jest szansa, że Ci się uda odbić tego gościa. jeśli chcesz rad, co powinnaś robić- napisz tu, a przejdziemy na priv. trochę wiem o uwodzeniu- mam 25 lat i 2 żonatych-rozwiedzionych na koncie :D u pierwszego wyszły na jaw machloje finansowe, więc musiałam go zostawić (chociaż kochałam). drugi jest od 1,5 roku i za rok ślub :P

Gość zdradzona kochanka
Jak chcesz się dowiedzieć jak to się skończy, to poczytaj sobie mój temat. Jedyne co możesz zyskać to ból.

Gość w sumie zenujace to jest
ja uwazam ze ma sens bo im dluzej bedzie trwal, tym bardziej bedziesz sie czuc tym, kim w sumie jestes :D

Gość do hehe nie słuchaj
zachowaj te cenne uwagi dla siebie i uważaj, aby ta upolowana zwierzyna nie stanęła Ci "ością w gardle"

Gość to mondrzy ludzie
słuchaj ich

Gość hehe nie słuchaj
o moje gardło się proszę nie martwić :classic_cool: autorko, jesteś? pomogę charytatywnie :D

a mogę do kogoś z was zadzwonić? mam ochotę porozmawiać przez tel a nie tu

Gość mi pomóż
on kocha mnie, ja jego... wciąż nie jestesmy razem, bo on nie potrafi zostawic dziecka - a znamy sie już półtora roku.

Gość Me Here Now
hehe nie sluchaj - a ty masz jakis problem ze soba, ze ci sie wydaje, ze odbicie komus faceta to osiagniecie???? Normalna kobieta, ktora zna swoja wartosc takich facetow z drugiej reki omija szerokim lukiem. Nawet nie tylko tych , ktorzy sa jeszcze zonaci, ale rowniez rozwodnikow. No coz sa takie, ktorym sie wydaje ze taki kretyn, ktory zdradza zone i ktoremu nie mozna ufac to cos lepszego niz normalny, odpowiedzialny facet. Niestety te kochanki, ktore staja sie zonami bardzo czesto dziela los zdradzanych zon, tylko wtedy juz nie uwazaja ze ich zdradzajacy maz jest taki fantastyczny. Baby sa glupie, a takie typki na tym korzystaja.

no niech mi ktoś da swój telefon:(

Gość zonaty34
Niektórzy top potrafią się ustawić. w domu żona a na boku bzykanie

Gość hehe nie słuchaj
podajcie maila, napiszę we wtorek, teraz mam trochę pracy. nie mam problemu ze sobą, jakoś tak z dobrego serca pomagam dziewczynom w trudnej sytuacji, którą notabene znam od podszewki :D

Gość żonaty bzykacz
ja tam zawsze bzykne jak jakas chętna, w sumie WHY NOT? a wiadomo ze zony i dzieci nie zostawię naiwne są ;)