Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkaa16

Mam 16 lat, zakochałam się w młodym księdzu

Polecane posty

Gość lolitkaa16

Witam, od razu informuję, że to nie prowo, o co zapewne niektórzy zaraz rozkrzyczą się:O Tytułem wstępu - mam 16 lat, mieszkam w niewielkim mieście. Niedawno na moją parafię przybył świeżo upieczony ksiądz, ma 24 lata. Nie ukrywam, że z miejsca zakochałam się, on również, co mi zresztą wyznał, że gdyby poznał mnie wcześniej, nie ślubowałby:O spotykamy się po kryjomu, w innym mieście, on chce niedługo zrezygnować ze ślubów. Moje pytanie jest takie - czy wiążą się z tym konsekwencje prawne? ja w październiku kończę 17 lat. Zdaję sobie sprawę, że będziemy musieli zaczynać od nowa w innym miejscu bo tu nam żyć nie dadzą. Kocham go. O sprawie wie tylko moja koleżanka i jego dobry znajomy. Poki co plotka nie rozniosła się, ale to chyba kwestia czasu bo ostatnio jak siedzieliśmy przy kawie w sąsiednim mieście, zobaczył nas jeden z parafian i dziwnie spojrzał. A chcemy jeszcze jakiś czas utrzymać to w tajemnicy. Dziękuję za cierpliwą lekturę. Musiałam się wygadać:O i proszę, darujcie sobie wyzwiska. chciałabym, żeby wypowiedziały tu się kobiety, dla któych mężczyzna porzucił swiecenia:)

Gość lolitkaa16
aha, to nie ja zrobiłam pierwszy krok

Gość 44455444
zakochałaś się to i się odkochasz,młode dziewczynki czesto zakachują sie w starszych facetach.

Gość lolitkaa16
faktycznie sporo starszy, 7 lat :O nie odkocham się on zresztą też nie.

Gość jesli porzuci swiecenia
to choc bedzei w porzadku. Aczkolwiek widac, ze to slomiany ogin, mozesz tez mu sie odwidzieć.

Gość denne prowo
:o

Gość lolitkaa16
sam jesteś denne prowo:O

Gość lolitkaa16
poderwał mnie na swojego świętego kindybała:classic_cool:

Gość prowo jak nic
😴🖐️

Odkocha się, czy się nie odkocha. Skoro On ulega pokusie księdzem nie powinien być na pewno. Lepiej, że się dowiedział o tym teraz niż po latach. Z tego co wiem, to żadne konsekwencje prawne się z tym nie wiążą. Ale na pokazywanie palcami i potępienie w rodzinnej miejscowości bądź gotowa. Dla mnie żaden mężczyzna święceń nie porzucił, ale wujek koleżanki od wielu lat jest żonaty, a wcześniej był właśnie księdzem.

Gość AnnaTruskawka
A w jaki sposób wyznał Ci miłość i się do Ciebie zbliżył?

to ja mając 15 albo 16 zabujałam sie w starym księdzu :D łysawym rudym :D ciekawie mówił...a jak odszedł z parafii to przestałam chodzic :O :(

Gość annia.....................
W krok już dostałaś??

Gość prawik9199
jestes gówniarą dla niego sorry 7 lat to spoto patrzac ze z ciebie jeszcze dziecko jest 🖐️ i gwarantuje, ze prędzej czy poźniej jedna strona się rozmysli :D

Gość diakon ceelsty
prowo :D studia w seminarium trwają 6 lat,potem jest kleryk potem swiecenia minimalnie świezo upieczony ksiądz musi mieć 27 lat 24 lata jesli poszedl do seminarium w wieku 16 lat :D

Gość gość
Znam księdza który przyjął święcenia w wielu 26 lat.

Gość gość
To ze jest od Ciebie tyle starszy to nic nie znaczy. Ja w Twoim wieku tez poznałam obecnego narzeczonego. I jest 7 lat ode mnie starszy. Każdy mówił ze młoda panienke wyrwal wykorzysta i zostawi. Jak widać tak nie było. I nie myśl co ludzie o tym będą myśleć bo to tylko wyłącznie Wasza sprawa. No ale na pewno będziecie musieli gdzieś dalej zamieszkać. Bo ludzie nie dadzą Wam normalnie żyć. Polacy to jest wredny naród. Swój swojemu by krzywdę zrobił. Tyle nienawiści i zazdrości w nim. W każdym bądź razie ja Wam kibicuje i trzymam kciuki. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam ;)

Gość Littleslodka
Mam podobmie, lecz mam 15 lat, on !a 38. Dla mnie, to proste. Jeśli go kochasz to zwiąż się z nim. Lecz uważaj: On może być okrzyknięty dziwkarzem, a ty jego kurwą, lecz nie przejujsię, kochaj go. Czy już spaliście ze sb? Zaufaj mi! Wiem co mówię.

Gość gość

pętla na szyję, mohery cie dojadą, jeszcze 26 lat ? już masz przerąbane xd