Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eddafi

ZAROZUMIAŁE WSZYSTKOWIEDZĄCE MAMUSIE

Polecane posty

Nie wiem,czy tylko mnie się tak wydaje,czy ktoś też zauważył,jak niektóre mamy w bardzo arogancki sposób odpowiadają na pytania młodych,niedoświadczonych mam,a już stwierdzenie typu-co z ciebie za matka,że tego nie wiesz?jest co najmniej nie na miejscu!Ciekawe,czy same wszystko od początku wiedziały?!Jestem dojrzałą i doświadczoną mamą,dużo rzeczy wiem i chętnie doradzę,jak ktoś prosi,ale też o wielu sprawach zwyczajnie nie wiem,więc i ja czasem proszę o pomoc,ale aż strach pytać,jak trafię na taką wszystkowiedzącą mamuśkę!Co o tym sądzicie?

Gość toze sa mamusiami to akurat
po prostu fragment ich zycia. Pewnie zawsze we wszystkim podobnie sie madrza. Czesc ludzi takich jest i tyle.

Gość truskawkowa kropka
Eddafi, w pelni sie zgadzam z tymco napisalas :) To przeciez kafe, tu kazda z tych wariatek jest przekonana o wlasnej nieomylnosci,kazda jest piękna, szczupla i zarabia po 20 tysi na miesiac...:D I wydaje sie im, ze moga pouczac,obrazac,wykpiwac i osmieszac innych... W rzeczywistosci to tępe dzidy,pędzace co miesiac po zasilek do mopsu, ktorych dzieci na co dzien laza w zasikanych pieluchach,jedza frytki na obiad i ogladaja Tv całymi dniami...ale coz, w necie kazdy moze byc najmadrzejszy:D pozdrawiam :)

Są też takie,co gdyby mogły,to w każdym poście pisałyby,że mają skończone studia...ech...,ale coś niewiele zgadzających się z moją sugestią,czyżby większość...eee,to chyba niemożliwe...

Gość iofu3u
A wiecie co mnie najbardziej denerwuję? To że przez te niedorobione baby wiele fajnych tematów przepada. Przychodzi ktoś, zakłada naprawde ciekawy i przede wszystkim życiowy temat, zlatuję się stado czarownic i robi wszystko aby autora przepędzić, i aby temat poszedł w zapomnienie. Nie wiem po co tak robić... Bo człowiek naprawdę jest ciekawy jak potoczą się losy tego człowieka ale autor jest już przepędzony :(

Gość Ela karuzela :)
Kochana bo tu na kafe siedza same bogate damy,ktore maja wlasne domy wlasne firmy i w ogole wszystko najjjj i sa najmadrzejsze i wiedza wszystko hahaha.tez mi sie smiac chce jak czytam niektore wypowiedzi.

Gość ela jak chce ci sie smiac
to sie smiej :D Smiech to zdrowie :P

Eeee,no trochę nas więcej,a myślałam,że to ze mną coś nie halo...

Na fajne tematy można pogadać tylko na prywatnych forach, gdzie bardzo dużo mam się przeniosło, bo tak jak mówicie - zawsze zleci się stado "czarownic" i je rozwali. A rad zarozumiałych mam proponuję nie czytać. Oszczędzicie sobie nerwy.

Gość Ela karuzela :)
ale te zarozumiale zyja tym wlasnie ze czytaja wszystko jak leci i ublizaja innym i pokazuja jakie to sa "madre" Taki pzrepis na zycie maja ;)

Gość kleosia samosia
Zgadzam sie w 100%z tym co piszecie;) No i gdybym ja miała full kasy wlasna firme, duzy dom, itd. to miała bym takie kafe w D*U*P*I*E:)

Gość bez niccccckka
no i malo tego,dzieci tych MAM sa najmadrzejsze,najgrzeczniejsze,najlepiej wychowane. W ziwazkach te mamy uprawiaja sex codziennie i zawsze maja ochote.A ich mezowie tu cuda natury. To tak na czarno jak pisza. Na pomaranczowo zupelnie przeciwnie. choc nie wiem co to za roznica czy czarno czy pomaranczowo,przeciez i tak jestescie anonimowi:) tez uwazam,ze wiele fajnych topikow jest rozwalanych.Chcialabym sie cos madrego dowiedziec od doswiadczonej mamy w danym temacie,to az wymiotowac sie chce jak zleca sie zlosliwe kury.

Gość bez niccccckka
a i jeszcze jedno-zycie towarzyskie tych MAM. wszystkie maja przyjaciolki od serca,spotykaja sie,robia zakupy.A o dziwo-24h na kafeterii siedza:)