Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Strzelec

Max Zander Ver Klaun mam do Ciebie pytanko

Polecane posty

Gość Pani Strzelec

Zauważyłam, że orientujesz się nieco w znakach zodiaku i może coś byś powiedział o połączeniu - ja 19.12.1988, mój chłopak 29.07.1985 :)

Gość Pani Strzelec
Ja Lubin, godz 14:10 , on Brzeg Dolny (koło Wrocławia) godz. 23.00 (woj. Dolnośląskie)

Gość Pani Strzelec
a Ty też z Lubina ? :)

Generalnie mogę odradzić:P.Masz kwadraturę Marsa w swoim horoskopie do księżyca w jego horoskopie a to już spory problem:P.Po 2 nie masz zadnego harmonijnego połaczenia słońca z księżyccem albo wenus z jego horoskopu a wręcz masz nieharmonijne połączenie z wenus w jego horoskopie:O.No i z jego horoskopu wynika że jest zdecydowanie nadęty:P.

Gość kapelka.....
Przecież ten cały Max ,to jakiś popierdolony gość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może go spytasz co jest najlepszego na raka????? MAX WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pani Strzelec
Max Zander vel Klaun Bardzo dziękuję za sprawdzenie :) A mógłbyś coś bliżej przybliżyć jakie znaki mam w planetach?

Gość Pani Strzelec
Heh, nic z tego nie rozumiem :) Ale dziękuję za diagnozę, a możesz jakoś mi to przyblizyć? Albo rozwinąć to, jakie mogę mieć kłopoty z nim? Rok temu byłam u wróżki , i powiedziała, że dobry facet dla mnie, ale różnie bywa :) Ja też się trochę interesuję astrologią, ale nie mam takiej wiedzy, jak Ty :)

Gość Pani Strzelec
A ja jestem ta pierwsza tabela, a on ta druga, tak? A jakie mamy ascendenty, bo kiedyś obliczałam, i mi wyszło, że ja Bliźnięta, on Baran, ale nie wiem, czy dobrze :P

Twoje jest w pionie a jego w poziomie:classic_cool:.A te tzw. wrozki czesto kłamią:P.Ale ja jestem wiarygodny i wam cos wywrózyłem:classic_cool:.niestety ale nie podam szczegółów dotyczących tych wrozb:O.A ja jedynie stwierdziłem że do siebie nie pasujecie:O.Na pewno jest wiele ciekawszych od niego:classic_cool:.Wielu wydawało się że do siebie pasują ale później okazało się ze jest inaczej:O.Bo pozory mylą:O.A czy nie odnosisz wrażenia że twoja działalność jest przez niego utrudniana:P?

Gość Pani Strzelec
Hmm, utrudniana to może nie ... Ale różowo nie jest, mimo że jesteśmy znakami ognistymi, to różnimy się od siebie. Kłótnie są na porządku dziennym :P Wydaje mi się czasami, że jest zbytnim egoistą, cały czas mi nadaje o pieniądzach itp. i rzadko kiedy rozmawiamy tak od serca, bo on zaczyna nawijać o sobie. A znasz może ascendent?

Masz ascendent około 20 stopni w znaku bliźniąt:classic_cool:.Ja natomiast rozważam tylko przypadki najlepsze-żeby byly odpowiednie aspekty bo ja jestem niesamowicie niekonfliktowy inaczej:D.Ktoś co by miał ze mna podobne aspekty nie miałby u mnie szans:P.

Max , wiedziałam że z Tobą coś nie tak .. masz nierówno pod sklepieniem , teraz już jestem pewna

Gość Pani Strzelec
O, to dobrze wyliczyłam :) A Ty jaki jesteś znak?

Gość Pani Strzelec
A, i jeszcze takie pytano jak można, jeśli wiesz, jaki mam ja i on descendent?

Germanotta-jak to mówiono przyganiał kocioł garnkowi:P. A descendent oczywiście jest z drugiej strony zodiaku czyli w strzelcu :classic_cool:.A on ma ascendent w bliźniętach około 11 stopni:classic_cool:.Jakby cvo możesz zobaczyć na obrazku:P.Wyjaśnie-obrazek na zółto oznacza słońce,na biało księżyc,na niebiesko MERKURY,NA ZIELONO WENUS,NA CZERWONO MARS,NA ZIEMNOFIOLETOWO JOWISZ,NA NIEBIESKOZIELONO SATURN,NA JASNONIEBIESKO URAN,NA CZERWONOFIOLETOWO NEPTUN,NA BRĄZOWO LPLUTON,PÓŹNIEJ NA BIAŁO PO KOLEI WĘZEŁ KSIEŻYCOWY AS TO ASCENDENT A MC TO MEDIUM COELI:classic_cool:.

Gość Pani Strzelec
Oki, dziękuję :) Właśnie próbuję rozkminiać te znaki opierając się na znalezionych w necie opisach symboli astrologicznych. I ogólnie wyczytałam, że kobieta czuje pociąg do mężczyzny, któryma w ascendecie znak, który kobieta ma w MArsie. Ja mam MArs w Baranie , a jego ascendent to Baran :) I że ten mężczyzna często uważa taką kobietę za kłótliwą, wojowniczą i agresywną - co też się zgadza :P

Gość Pani Strzelec
Oki, dzięki 🌻

Gość to jakieś tortury
max , jesz kiełki?

Gość Pani Strzelec
22:24 [zgłoś do usunięcia] ciotkaaaaa..... trza podac dokladna date, czy tylko znak wystarczy ? 22:28 [zgłoś do usunięcia] to jakieś tortury max , jesz kiełki? WON STĄD! :O

Gość to jakieś tortury
he he , max !

Gość Pani Strzelec
Max , mam prośbę wczoraj położyłam sięna łóżku zgodnie z ascendentem , ale jestem trochęniesymetryczna w okolicach intymnych i mój ukochany powiedział że mu to zaburza harmonię ... odwrócił sięplecami i poszedł spać ... poradź coś proszę :/

Napisałem że jest potrzebny czas urodzenia i miejsce urodzenia do szczegołów:P.Od biedy wystarczy dzień urodzenia ale to tylko na oko podam wnioski:P.A czy pisałem że łykam kiełki:P. A czy ja pisałem że dostaję rentę inwalidzką:P?A na temat jak się kłaść to sie nie wyrażę:P.Natomiast nie wiem jak na podstawie horoskopu określić prawidłową dietę:O.Na pewno z niego wynikają skłonności do jakichś chorób:.