Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sims222222222222222

Problem z instalacją Sims 2- może ktoś wie o co chodzi?

Polecane posty

Gość Sims222222222222222

Jak w temacie. To znaczy zainstalowałam simsy 2, po kolei cztery płyty, no i teraz nie chcą się uruchomić. Domyślam się, że pewnie chodzi o crack, skąd to wziąć i jak wgrać, żeby działało? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
powinien być na płycie w katalogu Crack lub w katalogu o nazwie crackera np Skidrow, Razor1911, PROPETH, Vitality etc. kopiujesz go w miejsce gdzie zainstalowałaś grę znaczy podmieniasz

Gość Sims222222222222222
Zrobiłam coś takiego i dalej nie chodzi, wyświetla się komunikat "włóż właściwą płytę". Może coś popieprzyłam kurcze ;//. Ale dzięki za radę.

ale pamiętaj jak zainstalowałaś kilka części to podmieniaj cracka zawsze z ostatniej która zainstalowałaś i przez nią odpalaj całe simsy

Gość Sims222222222222222
mam foldery o nazwach: AutoRun DirectX TSBin VP6 CSBin Support CSData i nigdzie nie mogę znaleźć tego cracka, gdzie to może być? W TSBin coś jest , ale nie podpisane jako crack.

Gość Sims222222222222222
Nie instalowałam dodatków, tylko same zwykłe Sims 2. Masz na myśli to, że gdybym wgrała dodatki (mam kilka) i z ostatniego wgranego wgrała crack to by poszło?

tak to działa u mnie a dokładnie u zon jak jej instaluję - Crack musi być w jakimś folderze na płycie lub w obrazie płyty (pliku typu iso, bin, etc) jeżeli nie ma to zassij z netu sam crack a masz pewnie pirata ? kto crackował znaczy jacy Crakerzy?

Gość Sims222222222222222
No pirata, pirata. Z oryginałem chyba nie byłoby problemu. Hmmm pytając kto crackował co masz na myśli? Jestem troche zielona w slangu informatyków więc rozumiem to tak, że pytasz się kto wgrał crack, a pewnie nie o to chodzi. :D

Gość Sims222222222222222
W takim razie ten plik w TSBin to pewnie crack, to już wiem czemu nie chodziło, wgrałam inny w ogromie swojej nieświadomości. Muszę to przeinstalować jeszcze raz chyba.

Gość hkgfjhlgfjhlgflhnfjylrhlbggfjh
Też miałam taki kłopot, ten plik crack dajesz do TSBin. :) powinno grac.

@Yavagrana try it before you buy it samochód też kupujesz bez jazdy próbnej?

Gość Sims222222222222222
A po co płacić jak ma się za darmo. Mp3 też kupujesz w necie? Wystarczy mi, że mnie ogołacają na podatkach.

rozumiem, że ty kradniesz samochód sąsiadowi? Można pobrać legalną, próbną wersję gry.

ok, czyli skoro mnie ogołacają na podatkach to pójdę jutro do sklepu i ukradnę chleb i cukier. A potm ukradnę komuś rower, bo akurat potrzebuję, a po co mam kupować, skoro stoi w stojaku i mogę wziąć za darmo?

Gość Sims222222222222222
Masz problem źle pojętej uczciwości. Kumplowi bym roweru nie ukradła. Ale to nikomu nie szkodzi, myślę że koncern Maxis nie umrze z głodu.

Gość jak takas madra
to skad moge wziac probne sims 3 LEGALNE???

Yavagrana masz kasę na wszystko to sobie kupuj twoja sprawa a na razie ci już podziękujemy i do widzenia chcesz wciskać swoje gnioty to załóż inny temat i walcz o prawa wielkich koncernów

Gość Sims222222222222222
No jak nie zdycha, a ja mam sobie odmawiać jedzenia przez to, to tak. A Ty nie ściągasz mp-3jek?

Gość jak takas madra
no jeszcze niech mi powie skad wziac probne simsy3 jak mi powie to sciagne a potem kupie oryginal spoko!!

ciekawa logika. Moim zdaniem nic nie usprawiedliwia kradzieży. MP3 nie ściągam, kupuję płyty w sklepie.

rozumiem, ze jak ściągniesz pirata, to po tygodniu "próbowania" pójdziesz do sklepu i kupisz oryginał?

Gość jak takas madra
akurat juz kupilam i czekam az przyjdzie poczta ale w sumie mialam przeciez prawo wyprobowac no to powiedz mi gdzie to moge sciagnac? ta wersje probna?

można ściągnąc demo sims 2, co do sims 3 to nie wiem, bo nie grałam i nie interesuje się tym. Jak nie można to trudno, i tak kradzież nie jest usprawiedliwiona. Jak ci nie pozwolą wyprobować samochodu w salonie to pójdziesz i komuś ukradniesz?

Gość Sims222222222222222
Ja nie mam kasy, kradnę simsy 2 i nie czuję się zrównana moralnie z SS-manem. Każdy ma indywidualne podejście. Ciekawa jestem, czy gdybyś przymierała głodem nie ukradłabyś czegoś. Co prawda to nie ta skala, ale ta sama zasada.

nie ośmieszaj się porównianiami umierania z głodu i potrzeby zjedzenia kromki chleba, a potrzebą pogrania sobie w gierkę. Gra nie jest artykułem pierwszej potrzeby, nie stać cię, nie kupujesz.

Yavagrana "Jak ci nie pozwolą wyprobować samochodu w salonie to pójdziesz i komuś ukradniesz?" a czy ona zcrackowała ta grę? raczej nie tylko znalazła na necie to tak jakby znalazła porzucony samochód z kluczykami. wiec twoje porównanie jest ni w chuj nie w oko chcesz bronić korporacji to choć używaj dobrze sformułowanych przykładów :] lol :]

Gość jak takas madra
teraz i tak mamy lepsze metodfy zeby orżnąć te wielkie koncerny - kupujemy sobie gre a potem sprzedajemy ja uzywana i ktos kupuje i jak mu sie znudzi to odsprzedaje :D w ten sposob pogra niezliczona ilosc ludzi w wersje oryginalna bez meczenia sie w dodatku ze wszystkimi bajerami ktore sa dostepne tlyko jak masz oryginal a oni i tak zarobia tylko na jednej. i co teraz powiesz? lec i wymysl im jakis patent zeby tylko na jednym kompie sie dalo grac haha :P

Gość Sims222222222222222
A mnie nie stać, a i tak pogram. Nie czuję się złodziejem. Ty jesteś ortodoksyjnie uczciwa. Pewnie nigdy nie miałaś ściągi w szkole, takie życie musi być koszmarne, zwłaszcza w świecie, gdzie wszyscy mają to w dupie.