Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin5555e

Jak wspominacie liceum?

Polecane posty

Gość marcin5555e

Ja wspominam bardzo dobrze tylko liceum ,bez watpienia jeden z najlepszych lat jesli chodzi o edukacje :a gimnazjum najgorzej wspominam podstawowke tez tak samo a jak u was?

Tragedia tak samo jak gimnazjum i podstawówkę. Jestem na studiach i jest super :)))

Gość sesiii
Tragedia. Beznadziejni nauczyciele (mieliśmy nawet 10h zastępstw tygodniowo) , uczniowie też nie bardzo. A było to teoretycznie 2 liceum w mieście. Gimnazjum genialnie mimo że katolickie, ale nauczyciele świetni, trzymali poziom, dało się pogadać, zero przemocy, dużo zajęć dodatkowych i całkiem luźna atmosfera. Podstawówka też tragedia.

Gość najlepszy etap to
w moim przypadku gimnazjum. Najlepsza, najbardziej zgrana klasa, z którą do dziś mam kontakt W liceum? podobno było najlepsze w mieście... podobno. wyniosłam z niego mniej niż z gim. Klasa? zupełnie nie zgrana. I etap buntu etc. nigdy więcej

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
podstawowka i gimnazjum super zgrana klasa swietni ludzie fajna atmosfera rewelacja:) liceum -jedno z najlepszych ludzie porazka nauczyciele porazka atmosfera porazka wszystko porazka. oby nigdy nie wrocilo. studia-super:)