Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaDorota

brak szczescia w miłosci

Polecane posty

Gość pannaDorota

jestem ładną blondynką, mam 26 lat. faceci twierdzą ze jestem atrakcyjna. Problem mam taki ze nacinam się na samych frajerów, którzy mnie oszukują!!! teraz np spotykałam się z "fajnym facetem" a niestety okazało się ze koleś jest zonaty!!!! Wkręciłam sie trochę, ale odrazu związek zakonczyłam... Wczesniej równiez nie wyszło, facet był totalnym sknerą!! a jeszcze wczesniej ponownie okazało sie ze jestem tą drugą!!!! Nie wiem czy to jakies fatum, czy co, ale za huja nie mogę trafić na porządnego faceta... Co jest ze mną nie tak , przecież nie mam napisane na czole "szukam zajetego faceta"

Gość pannaDorota
wiesz pewnie coś w tym jest, ze podswiadomie mnie do takich ciągnie... a moze jestem dziecinnie naiwna, ale chyba wyrosłam juz z naiwnośći:( Eh, sama nie wiem Ale mam doła, kolejny raz zostałam wykorzystana, bo facet miał kaprys na przelotny romans

Wiesz, czy to dziecinna naiwność to możesz tylko stwierdzić na podstawie tego, czy miałaś wcześniej uzasadnione podejrzenie, że jest żonaty. Bo jeśli nie, to skąd miała byś wiedzieć, wtedy to nie naiwność.

Gość pannaDorota
W sumie patrzac teraz na to bardziej obiektywnie, mogłam się domyśleć... spotykał sie z mnę tylko wieczorami, nie zaprosił mi ani razu do domu (tłumaczyłam to tym ze nie znamy sie jakoes strasznie długo) Ale jak raz zadzwonił telefon i wyszedł rozmawiać, to juz dało mi do myślenia.... uruchomiłam kontakty i wyszło na jaw....

Gość trenchtown_calls
A co miał wpisane w kontaktach? żona? Dziwne to troche.

No tak. Cóż, bywa. Każdy popełnia błędy. No i nie taka całkiem naiwność z Twojej strony, skoro postanowiłaś sprawdzić. Dobrze, że nie dałaś się wkręcić w "żona mnie nie rozumie" i inne takie.

Gość pannaDorota
On nawet sie nie tłumaczył, tak mu przygadałam ze raczej nie ma szans zeby sie do mnie odezwał.. Owszem czuje sie źle, podobał mi sie bardzo... No ale trudno, niestety nie ja pierwsza i nie ostatnia

To minie. Weź odprężającą kąpiel, zajmij się czymś, co lubisz, olej gościa. Nie warty był tego, żeby zaprzątać sobie nim głowę.

Gość pannaDorota
dzieki za miłe słowa.... narazie sie mecze, bo na prawde myslałam ze cos fajnego z tego bedzie... ale wiem ze przejdzie, jutro wstanie nowy dzien i bedzie lepiej

Dokładnie tak, jutro wyjdzie słońce. Coś fajnego w końcu będzie z kimś, kto na to zasługuje.