Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Dlaczego tak mało mężczyzn lubi seks analny?

Polecane posty

Gość echróżniebywaniestety
Przyznaję że to naprawdę dołujące doświadczenie. Gdzie się podziało "to coś" w ludziach...

P.S. Jak poprawić Ci nastrój?

Wcięcie, z pewnością... Jak w tym kawale o babci, co to do członka w piasku nachylić się nie może. Echróżnie...-to zależy.

To zależy = istnieje spora gama środków......od zabawnej rozmowy począwszy aż na zaspokojeniu chcicy skończywszy? :)

O raju, raju. A wiesz, że jestem tutaj jedną z naczelnych dziwek, taką co to miała już 30 penisów w sobie, ma dziwne fantazje, dominuje i jednocześnie nie podoba jej się nic?

Istotnie, mniemam że Pani dosyć wybredna (w sensie jak najogólniejszym). "nie podoba jej się nic" = pragnie ulepszać świat? (to chyba zaleta, aczkolwiek dla jej posiadacza cokolwiek frustrująca). Z fantazją się zapoznałem (jedną) :P Hmmm... 30? ale nie jednocześnie? (just a joke :P) Aczkolwiek przyznaję, Pani Naczelna ;P żem niezupełnie kompetentny w zakresie zaspokajania Twej chcicy :D

Gołąbeczki! Od razu ptaki na pierwszy plan się wysuwają... Nie głaszcz Ty mnie, człeku po główce, nie upajaj słodkimi słówkami, bo jam jest z deczka deknięta i niewrażliwa na te podszyte miodowymi nićmi podrywy... Powiedz po prostu, że chcesz się bzyknąć.:classic_cool: A tak poważnie, r p to Ty?

No przecież piszę że me doświadczenie niewystarczające jest :P chyba :P więc takowe bzyknięcie byłoby z deka bez sensu :D Nieee, ja to ja :P

Stosunkowo udanego wieczoru. Buziak w chcicę :P

Chcicę należy stosunkowo często pielęgnować....podlewać (!?)...trenować....ale gdzież ona konkretnie, to trudny problem. Trzeba poszukać :D

Dekalogowata -> taki też może być ;] strap on i pieprzenie tylko mnie też akceptuje :P chce tego spróbować być może mi się spodoba to będzie zabawa ;)

No może nie jednocześnie,a le na zmianę no nie. No bo jak to tak, tylko kobieta, a facet? Niech tez poczuje to wielka rozkosz :D

Wcięcie mam w talii -> moim zdaniem jeśli ktoś wymaga analu to tez niech oczekuje że od niego będzie to wymagane. to co kiedy wpadasz do mnie ze straponem? ;D

Ja z doświadczenia weszłam na śmietnik i zobaczyłam, czy przypadkiem nie ma tam mojego tematu, i patrze a tam jest oczywiscie napisalam by go nie usuwali bo z jakiej racji gnojky :classic_cool: