Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONnnnnnn

Zakochałem się bez wzajemności

Polecane posty

Gość ONnnnnnn

Cześć, mam przesrane:P bo się zakochałem bez wzajemności tak myślę (chyba jestem tego pewny ale zbyt ciężko jest mi to powiedzieć). Mam 26 lat i jestem bi, pierwszy raz spotkałem się facetem, z którym rozmawiałem ze 2 lata na gg, skypie etc. Jakiś czas temu mniej więcej miesiąc temu się spotkaliśmy na pierwszą randkę^^ było fajnie nawet bardzo fajnie. Poszliśmy do łóżka też było fajnie:)) Nie jesteśmy z tego samego miasta więc za jakieś 2-3 tygodnie znowu się spotkaliśmy. Spędziliśmy ze sobą 2 wieczory głównie rozmawialiśmy, i spacerowaliśmy sex był dodatkiem. Ja zawsze nawet znając go on-line miałem do niego słabość. Mój problem polega na tym, że mnie wzięło, myślę o nim 24 na dobę w pracy w domu wszędzie. To ja zawsze pisze smsa on odpisuje. Dzisiaj np nie odpisał wcale:P:P:P Jak rozmawialiśmy to mówił, że mnie lubi że jest fajnie, że ja jestem fajny:) Myślę, że to było szczere. Moje związki zawsze były 1 wielką pomyłką, zawsze były nieudane. Jak się zakochiwałem to bez zwajemności. ZAWSZE. I teraz uprawiam czarnowidztwo bo zakładam, że nic z tego nie będzie. Jestem psychologiem więc jak ktoś chce pisać, że "pedalstwo" czy bycie bi trzeba leczyć to niech sobie poczyta literaturę fachową:P Napiszcie coś!

Gość kochaj sobie gościu kogo chesz
Ja Ci tam do łóżka nie zaglądam :-) Jeśli zaś chodzi o nieodwzajemnione uczucie - witaj w klubie, mam ten sam problem, z tym , że w "zwyczajnej" relacji. Sytuacja podobna do Twojej, znajomość z neta, spotkania od czasu do czasu, seksu brak i czułości typu przytulanie, całowanie, etc. Więź bratersko- przyjacielska. A mnie wciągnęło na maxa. A najgorsze jest to, że facet chyba zaczyna kojarzyć, o co mi chodzi - że się w nim zabujałam. I też mam zgryza, bo muszę się pilnować, żeby nie pokazywać, że może mi na nim zależeć inaczej, żeby go nie stracić. Jedziemy kolego na tym samym wózku - i jeśli Ci to pomoże, ktoś ma równie przechlapanie jak Ty !

Gość ONnnnnnn
Ale ja mam plan:P jak się zobaczymy to chce mu powiedzieć nie, że się zakochałem ale, że mogę się w nim zakochać! On powie, że to nie dla niego a ja zaczne się odkochiwać! Będzie bolało ale lepsze to niż płakanie po kątach i czekanie na smsa;/

Gość ONnnnnnn
AAAA.... i co myślicie, że jednak nie mam u niego szans??

Gość kochaj sobie gościu kogo chesz
ciężko mi powiedzieć, czy masz szanse, czy nie - ja do tej pory, przez 26 lat swego życia też miałam jeden związek, który okazał sie jedną wielką pomyłką, poza tym nic - a więc ekspert ze mnie średni. Myślę, że jeśli doszło między Wami do seksu już, to w sumie można się odważyć na jakieś wyznanie, czy przynajmniej szczerą rozmowę. Będziesz wiedział na czym stoisz przynajmniej..

Gość ONnnnnnn
Dałbym się pokroić za smsa od niego:P więc może być cieżko:P

Gość ONnnnnnn
No i się stało nie mam już nawet nadziei. Nie mam nic. Kocham go i muszę się odkochać. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że kiedykolwiek miałbym być z kimś innym. Ku*** co ja zrobię??

Gość gość
byłam z chłopakiem 3 lata byl to moj pierwszy partner jak chodzi o te sprawy... tak naprawde po pierwszym razie mówil ze jeste boska mam piekne ciało i juz nigdy niechce dodykac innej ... przysiegal ze nigdy mnie nie zdradzi... ze bardzo mnie kocha i wogóle... wieżyłam mu... jednak kiedys przyłapałam go na tym jak sie całuje z inna dziewczyna(była to jego była dziewczyna)z która byl pol roku... wybaczylam poniewasz obiecal ze to juz nigdy sie nie powturzy zee byl to pierwszy i ostatni raz...po jakims czasi znów go przyłapałam na tym samym lecz było to na imprezie…nie wiedziałam co zrobić żeby go przy sobie zatrzymać….pomógł mi urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl , on w końcu pokochał mnie calym sercem, a ja znow czuje się jak w 7 niebie.